• Vijesti
  • Parent Category: AMS
  • Objava

OneLife Rally i Continental zajedno za bezbrižnu vožnju

OneLife Rally događaj i karavan od 80 sportskih i luksuznih automobila ovog juna vozit će ulicama Balkana. Ljubitelji najbržih automobila na svijetu među kojima su i oni brendova Ferrari, Lamborghini, Aston Martin...

... i Bugatti moći će u potpunosti besplatno na čak 6 destinacija u periodu od 22. do 29. juna 2024. godine posjetiti OneLife Rally događaje i iz prvih redova uživati u automobilskom defileu, upoznati popularne vozače, ali i osvojiti vrijedne nagrade.

Za sigurnu i ugodnu vožnju svih učesnika OneLife Rally-a dok putuju kroz Albaniju, Grčku, Kosovo, Crnu Goru, Srbiju i Sloveniju, zasluge se pripisuju Continental gumama prilagođenim vožnji u svakoj klasi vozila, bilo da je riječ o suhim ili mokrim uslovima na putu.

Continental gume kao idealni saveznik OneLife Rally avanturama na balkanskim cestama

Continental i gume SportContact 7 sa naprednim karakteristikama dizajniranim za sigurno rukovanje na mokrim i suhim putevima, donose adaptivni dezen gazećeg sloja koji se prilagođava suhim i mokrim putevima čak i pri velikim brzinama, pružajući maksimalno uživanje u vožnji za svako vozilo, dok je BlackChili gumeni spoj precizno prilagođen dizajnu gazećeg sloja za maksimalno prianjanje.

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

More details