FB anketa, gdje vam je najbolje gorivo? INA i EP, Selak Benz,...

Pin It

Čisto iz radoznalosti na AMS Facebook profilu pitali smo gdje sipate gorivo, odnosno gdje vam je najbolje gorivo. I rezultat je, onako na prvu možda iznenađujući. Od oko pola hiljade glasova sa 12 sati glasanja, ...

... Eenergopetrol i INA su dobili najviše glasova (oko 40 posto). INA i Energopetrol imaju po BiH jako veliki broj objekata, i takav rezultat je očekivan, ali u ovoj anketi neće biti proglašen pobjednikom. Pobjednik je Selak Benz čije je sjedište u Čitluku. Znači lokalni distributer naftnih derivata, koji ima dva objekta gdje se može natankati gorivo. Dobili su nešto više od 20 posto glasova. 

Jednostavno izgleda da je na lokalnom nivou prepoznat kao lokacija od povjerenja, i može se reći da je šteta što nema više objekata po Bosni i Hercegovini. Ima još drugih, neću reći malih, nego pravnik subjekata sa malim brojem objekata, ali niko nije prepoznat od tržišta koji im gravitira kao što je to Selak Benz.

Tekst nije sponzorisan, da se razumijemo, ovo je jednostavno nešto što birate vi sa druge strane, a koji su među 130-140 hiljada pratilaca Facebook profila Automotosvijeta. Pa eto, ide ljeto, more je na jugu, imate jako dobru preporuku gdje svratiti.

Službene web stranice Selak Benza: Klikni ovdje


Anketa (kliknuti ovdje)