Toyota hibridna škola by Auto Nuić ulazi u 4. sezonu‼️

Cilj treninga hibridne vožnje je maksimalno iskoristiti potencijal hibrida, smanjiti potrošnju u vožnji te povećati ugođaj bez smanjena brzine, a svi polaznici pohađanjem hibridnog treninga sebi osiguravaju mjesto na završnom

događaju Toyota hibridne škole i druženje s rally prvakom Jurajem Šebaljom.

Koliko uistinu znate o hibridnim vozilima? Jesu li skupi za održavanje? Što su uopće hibridi? Jeste li nekada vozili vozilo s hibridnim pogonom? Koje sve vrste hibrida postoje? Koliko je vožnja hibrida efikasnija od vožnje konvencionalnog automobila? Koliko se vožnja hibrida razlikuje od vožnje konvencionalnog automobila? Je li i koliko često potrebno mijenjati hibridne baterije? Što ako se baterija isprazni?

Pitanja je bezbroj, a prave i točne odgovore mogu vam dati samo Toyota specijalisti za hibridna vozila koji se već godinama "druže" s hibridnim vozilima i znaju sve njihove tajne.

Iz tog razloga, a s obzirom da je Toyota lider kad je u pitanju elektrifikacija i jedini proizvođač automobila s više od 25 godina iskustva na ovom području Auto Nuić organizirati Toyota hibridnu školu koja ove godine ulazi u 4. sezonu.

Toyota hibridna škola stvorena je s ciljem da svima onima koji planiraju kupovinu hibridnog vozila ili ih jednostavno zanima hibridna tehnologija pruži uvid u svijet hibrida.

Pored toga cilj je naučiti polaznike na koji način voziti hibridno vozilo kako bi postigli najbolje performanse u pogledu potrošnje i emisija, te na pravi način iskoristili njegov puni potencijal.

Toyota hibridna škola održava se subotom u prodajno – servisom centru Auto Nuić u Mostaru, a sam tečaj traje cca. 3 sata i podijeljen je u tri dijela:

  • Teorijski dio u salonu (ima za cilj produbiti pitanja vezana za svijet hibrida i objasniti kako su tehnološke inovacije Toyotu učinile vodećom u elektrificiranoj mobilnosti. Upoznati polaznike s razlikama između različitih vrsta hibrida (mikro hibrid, blagi hibrid, Full hibrid, Plug-in Hibrid), sa baterijskim električnim vozilima, te FCEV, te s prednostima i manama svakog od njih. Također, upoznati polaznike s Toyota hibridnom električnom arhitekturom, načinom na koji Toyota hybrid radi, na koji način štedi i na koji način se vozi Toyota hibrid, kako bi postigli najbolje performanse u pogledu potrošnje i emisija, te na pravi način iskoristili njegov puni potencijal.
  • Testna vožnja s hibridnim automobilom uz hibridnog specijalistu koji će polaznike naučiti najboljim načinima vožnje Toyota hibridnog automobila u različitim uvjetima vožnje.

Vozila na kojima se vrši hibridna obuka su nova Toyota Corolla Cross Hybrid Electric, Toyota C-HR Hybrid Electric, Toyota RAV4 Plug-in Hybrid Electric, te Volvo XC60 (blagi hibrid) i Volvo XC40 (blagi hibrid). Na taj način svi polaznici mogu direktno u vožnji vidjeti razliku između Full Hibrida i blagog hibrida.

  • Sesija s pitanjima i odgovorima s vozačima i osobljem zastupstva.

Sve što je potrebno da bi bili sudionik besplatne Toyota hibridne škole i uživali u vožnji najnovijih Toyota Hibrida jeste da napravite prijavu putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili telefona +387 63 202 207 i odaberete termin koji Vam odgovara.

Svi polaznici pohađanjem hibridnog treninga sebi osiguravaju mjesto na završnom događaju Toyota hibridne škole i druženje s rally prvakom Jurajem Šebaljom.

Život je jednostavniji i ljepši uz Toyota hibride! Čekamo Vas!

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

TEST: Toyota Camry 2.5 VVT-i HSD SD E-CVT Executive

arrow_forward