ChatGPT u DS modelima, ali ne svuda!

ChatGPT je generativni model takozvane umjetne inteligencije, a ova tehnologija koristi jezičke modele za razumijevanje i stvaranje prirodne i fluidne interakcije. Učenjem iz ogromnih količina podataka, ChatGPT ...

... može odgovoriti na impresivan niz pitanja i pružiti tačne i relevantne informacije.

DS IRIS SYSTEM, dostupan u modelima DS 3, DS 4, DS 7 i DS 9, sada je oplemenjen sa ChatGPT modulom, a sve da bi korisnicima omogućio da uživaju u neobičnom iskustvu razgovora u vozilu, osiguravajući pristup korisnim informacijama. Našim jezikom, sada se može i popričati sa nekim, a da ste samo i automobilu. 

Po mojem mišljenju, ovo je bolje nego omogućavati youtube ili prime video servise u automobilima. Kako kažu u službenom saopštenju iz Stellantisa "Šta ako biste pitali DS IRIS SYSTEM šta biste mogli da posetite tokom popodneva u gradu gdje se nalazite, da navedete najlepša dela koja se čuvaju u muzeju Luvr, da izmislite kviz na svoju omiljenu temu, ili čak da napravite priču za decu? Sve ove ideje, i još mnogo toga, sada mogu biti teme razgovora sa vašim DS. Zaista, integrisan u DS IRIS SYSTEM, ChatGPT nudi potpuno novu dimenziju za interakciju između vozača i vozila."

Integracija ChatGPT-a sa DS IRIS SYSTEM-om nudi se bez dodatnih troškova u periodu od šest mjeseci, ako se pretplata preuzme između 19. oktobra 2023. i 29. februara 2024. na DS 3, DS 4, DS 7 i DS 9. Ova funkcija , koji se može odmah aktivirati daljinski putem DS Services Store-a, dostupan je na svim DS modelima opremljenim DS IRIS SYSTEM-om i može mu se pristupiti u Francuskoj, Njemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Španiji i Italiji, na svakom od jezika koje govori većina populacije u ovim zemljama.

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

More details