Punjenje automobila po pozivu: Ашфе

Fiat je ozbiljno shvatio start-up koji se zove E-GAP, i integracijom sa aplikacijom Ашфе predstavlja rješenje za punjenje električnih automobila po pozivu. Naravno, sve se to plaća, a opet ovo olakšava punjenje automobila.

Za sada je to skromno, E-GAP omogućava uslugu brzog punjenja mobilnih uređaja na zahtjev napajanu 100% obnovljivom energijom u četiri zemlje - Italiji, Francuskoj, Španiji i Njemačkoj - i to u 13 gradova - Rim, Milano, Torino, Bolonja, Breša, Verona, Trento, Pariz , Lion, Madrid, Barcelona, Minhen i Berlin. Cilj je dostići ukupno 15 gradova u Evropi do kraja 2023. godine.

Aplikacija E-GAP je sve što je potrebno i može se povezati s aplikacijom Fiat putem funkcije „povezivanja računa“. Kada se jednom prijave, kupci jednostavno moraju registrovati svoje vozilo unosom njegovih podataka i dopustiti E-GAP-u da locira vozilo. Kupac mora jednostavno odabrati adresu, zakazati vremenski okvir punjenja i željeni nivo naplate te platiti uslugu. E-GAP kombi stiže u roku od 90 minuta od zahtjeva kupca i, nakon što se vozilo locira, vrši punjenje bez pomjeranja automobila. 

Ne znam, ovo može koristiti osobama koje žive u stanovima, i koji nemaju svoje garaže.  

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

More details