Aaron Kaufman se vraća na Discovery Channel

Zvijezda serijala „Brzi i glasni“ se vraća i ovoga puta on je šef. Redefinirao je koncept izrade automobila po narudžbi, iskoristio svoje dizajnerske mogućnosti do maksimuma i strastveno se bacio na izradu vozila. Aaron je prihvaćanjem koncepta i konstrukcija o kojima je

uvijek sanjao, proširio svoje vještine u smjerovima u kojima prije nikada nije radio te je različite tipove vozila pretvorio u potpuno nove. Kako mu je to pošlo za rukom provjerite na Discovery Channelu od 24. aprila u 21 sat.  Producent serije je tvrtka Pilgrim Media Group.

Nakon što je napustio Gas Monkey Garage 2016. Aaron Kaufman se upustio u novi poduhvat – pokretanje vlastite radionice Arclight Fabrications u Dallasu, u kojoj proizvodi dijelove za seriju Fordovih automobila F100. Zajedno s timom mehaničara koje je sam odbrao iz cijelog SAD-a, Aaron svima želi dati do znanja da će se njegova radionica ponositi ekstremnim performansama svojih vozila. Njegov cilj u ovoj sezoni je testirati svako vozilo u nekima od najsurovijih uvjeta poznatih u auto svijetu.

Aaron putem uči i izlazi iz svoje zone komfora te razgovara s top ekspertima u zemlji i sve to dok pomiče krajnje granice performansi pojedinih vozila.

Josh Freeman, Jonathan Rodriquez, Jason Bowman, Jeremy Webster and Jonathan Mansour, mehaničari koje je Aaron sam birao, svojim posebnim vještinama pridonose radu u radionici. Sve njih vodi strast i znatiželja koliko daleko ih mogu odvesti njihovi talenti, dok se ne dokažu u svom poslu. Aaron i njegov tim testiraju svoje vještine izrade, snagu i kreativnost te neumorno rade na tome da pomaknu granice posebno izrađenih vozila. Pritom riskiraju čak i mogućnost uništenja samih vozila tokom procesa izrade.

Za prvi veliki projekt Aaron predlaže Ultra4 kamion. On planira uzeti Internation Scout, koji je poznat po svom jedinstvenom stilu, i transformisati ga u jedan od najžešćih ikad napravljenih Ultra4 kamiona. Ciljevi za ovo vozilo su specifični te želi da ono može voziti po asfaltu kao i off-road te se u konačnici natjecati u “King of the Hammers”. To je najteža jednodnevna off-road utrka u svijetu, u kojoj se kombiniraju spora vožnja po stijenama i brza vožnja po pustinji. Napravit će zvijer kojom će se moći voziti kroz neka od najopasnijih mjesta na svijetu – makar to značilo da će je vratiti u radionicu u hiljadu komadića. 

 

Premijera prve epizode je 24. aprila 2018. u 21:00 na Discovery Channelu.

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

TEST: Toyota Camry 2.5 VVT-i HSD SD E-CVT Executive

arrow_forward