Uslovi korištenja portala

Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila korištenja - nemojte niti koristiti ovaj portal i ne preuzimajte bilo kakve materijale i dokumente sa njega. 

Korištenjem ovog web portala ili preuzimanjem materijala i dokumentacije sa njega, svi posjetioci automatski u potpunosti prihvatate uslove i pravila korištenja koji su naznačeni u ovom upozorenju. 

Sav sadržaj i sve informacije objavjene na stranicama web portala AutoMotoSvijet nude se javnosti na uvid u najboljoj namjeri i vjerovanju da su tačni. Vlasnik portala, urednik i novinari apsolutno ne pružaju bilo kakve garancije preko ove i internet stranica vezanih za AutoMotoSvijet u vezi bilo kojih informacija, proizvoda ili usluga, te na taj način ne mogu biti odgovorni za direktne ili indirektne štete ili pak koristi koje mogu nastati korištenjem bilo kojeg sadržaja.

Informacije na ovim stranicama mogu sadržavati tehničke greške i netačnosti ili druge greške. Takve informacije administrator može promijeniti kada ih uoči, bez prethodnog obavještenja. Na takve greške posjetioci imaju pravo upozoriti administratora portala preko jednog od načina komunikacije.

Sve informacije, mišljenja, očekivanja i prognoze dojeni su od izvora za koje vjerujemo da su pouzdani, preneseni su sa izvora za koje vjerujemo da su pouzdani. Međutim, vlasnik portala, urednik ili novinari ne garantuju njihovu tačnost ili kompletnost i ne odgovaraju za tačnost informacija dobivenih od vanjskih izvora. Veći dio mišljenja, ocjena, analiza su proizvod novinara AutoMotoSvijeta i njima se izražava samo redakcijsko mišljenje. Takvo mišljenje nije apsolutno tačno, ne može se smatrati spaolutno tačnim i jedinim ispravnim, i predstavlja gledište na temu onako novinara koji je potpisnik istog. S obzirom da ovakvi tipovi magazina sadržavaju veliki broj ocjena koje su proizvod subjektivnog dojma i razmišljanja, od ovakvog tipa magazina se ne može očekivati mišljenje i ocjena sa kojim će biti saglasni svi kojih se tema tiče direktno ili indirektno.

Kompletan sadržaj objavjen na stranicama finansijskog magazina AutoMotoSvijet može se koristiti samo i isključivo u informativne svrhe. Nijedan stav, informaciju ili prognozu ne treba shvatiti kao ponudu, zahtjevanje, nagovaranje ili nametanje kupovine ili prodaje bilo kojeg privrednog ili finansijskog proizvoda ili usluge. Web portal AutoMotoSvijet se ograđuje od bilo koje odgovornosti - materijalne i moralne - zbog objavljivanja informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za prinose ili gubitke koji bi se mogli ostvariti koristeći na našim stranicama ponuđene informacije.

Web portal AutoMotoSvijet nema i ne može snositi apsolutno nikakvu odgovornost za proizvode ili usluge koje se nude na reklamnim banerima objavljenim na stranicama portala. Korištenjem portala i informacija na njemu slažete sa gore navedenim uvjetima korištenja. Ova pravila podložna su izmjenama i smatraju se važećim se od trenutka objavljivanja.

Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila korištenja - nemojte niti koristiti ovaj portal i ne preuzimajte bilo kakve materijale i dokumente sa njega.

Magazin AutoMotoSvijet je web magazin čija je osnovna svrha promocija ciljeva i implementacija projekata Udruženja u okviru kojeg djeluje (registrovan kod MP BiH). Sa tim ciljem, AutoMotoSvijet redovno objavljuje vijesti, analize i komentare iz oblasti automobila, nautike, aeronautike, automobilske tehnike, i ostalih područja direktno ili indirektno vezanih za automobile i automobilska tržišta.


 

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

More details