Moto Parilla Tricolore

Pin It

Bicikl koji ima mehanizam koji pomaže biciklisti kod vožnje, i to olakšavanjem okretanja pedala. Brend je Moto Parilla, a model Tricolore. Ima ram od materijala sa ugljeničnim vlaknima. 

Inače, za one koji ne znaju, brend ima sjedište u Milanu, a postoji od 1946. godine, a radilo se o proozvođaču motocikala. Ugasili su se 1967. godine. Nakon 50 godina brend opet oživljava, a djelatnost su bicikli sa električnim pomoćnim pogonom. Po dizajnu, vidi se da su dizajnerska rješenja inspirisana motociklima. Uostalom pogledajte sva četiri modela koja imaju, upravo radi dizajna (klikni na: https://www.motoparilla.it/). 

Elektromotor je u sredini, a vršna snaga mu je 600 Watti, dok je obrtni moment 90 Nm. najveća brzina koju će postići sa elektromotorom je svega 25 km/h, ali to nije niti poenta. Mjenjač (SRAM) ima 12 brzina. Energetski kapacitet baterije je 880 Wh, koja nije fiksna, može se ukloniti, a dovoljna je za 100 km autonomije sa jednim punjenjem baterije. Masa je 21 kilogram. 

Ima i instrument tablu, dijametar ekrana je 2,5 inča, i vjerujte mi da ni kod električnih automobila ne treba veća za sve informacije koje su potrebne vozaču.