Moment Electric Mercedes-Benz 280SL, preskupa prepravka

Moment Motor Company se bavi prepravkama klasičnih automobila na način da budu elektrificirani, i točkove pokreće elektromotor. Ovo će neko smatrati katastrifim, neko super idejom, i mogu reći da su ...

... u pravu i jedni i drugi, pa je neki kompromis, ako ne može drugačije da se spasi neki automobil koji je umjestnost, kao ovaj, i ako će ga spasiti električni pogon, neka bude tako. Ali ako ima i najmanje nade da se popravi originalni benzinac, vlasniku bi trebalo i zabraniti da ga prepravlja da ga pogoni išta sem originalnog motora. 

Da ne odem predaleko od teme, ovo je Mercedes-Benz 280SL, a pokreće ga 300 električnih konja, i oko 500 Nm momenta, a elektromotor radi sa naponom od 400 Volti, dakle ne radi se o neozbiljnoj prepravci. Sumnjam da oni mogu odraditi i regeneraciju energije kako to odradi recimo Toyota, ili ... u stvari Toyota to najbolje radi, i pokretale ga baterije ili ne prelijep je prizor vidjeti ga bilo gdje. Konverzija košta 135000 dolara. Sve je to lijepo krasno, ali ovo je PREVIŠE novca za ovakvu prepravku! 

 

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

More details