Audi RS6 Avant Vilner

Svaki put kada vidim šta Vilner radi, ove zanatlije u Bosni i Hercegovini, koji nemaju ama baš nimalo ambicioznosti ...

... i slijede onu mostarsku "bolje štruca u hladu nego dvije na suncu", bih strpao u kakvu raketu i ispalio na Mars. Ima u nas zanatlija, a lično i znam neke koji mogu uraditi sve ovo ovako bez ikakvih problema, jednako kvalitetno ili i bolje, ali ništa od toga. Zadovolje se nekim poslovima po narudžbi koje odrade na način da se čovjek ibreti (ima u Jablanici, Visokom, pa i u Pazariću), u pozitivnom smislu. No niko da počne nešto konkretnije, da se nečim ističe, da gradi ime, imidž, da pravi zanat koji će ići sa generacije na generaciju. Nažalost.

Ovako je Vilner sredio Audi RS6 Avant, koji je vjerovatno najprecjenjeniji automobil koji se može platiti. Sve vidite sa fotografija, a ispod haube mu je V8 od 560 konja koje je, kako bi zaokružio tuning, uz pomoć RaceChipa iz Njemačke, ojačao na 700KS.


 

In Bosnia Herzegovina, there are a lot of carpenters they are capable of doing just like this, or much better carpetnerwork. They do it only by request, and they have not selfpromotion at all. Why' Only they know that. 

Here is what Bulgarian Vilner did to RS6 Avant, and they even tuned engine by RaceChip tools (Germany) so maximum power rise from 560 to 700 HP.

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

More details