Chevrolet Camaro VI generacija, grmljavina

Ako išta mrzim to je rasprava o automobilima koja je isključiva po principu "ja sam u pravu i niko više". Postoje argumenti...

... koji se navode, a postoji i ukus, i ako je nešto po mojem ukusu ja ću to napisati. A isto tako ako su u pitanju argumenti to ću i navesti. Pišem jer sam nakon onog članka o vožnji Camara dobio nekoliko porukica kako taj automobil u SAD-u nije toliko skup da bi se smatrao ekskluzivnim toliko i kako nije Ferrari.

Molim lijepo, gdje sam to napisao u pomenutom tekstu??? I ako nije eskluzivan u SAD-u neka dođu u Evropu, pa neka ga pokušaju vidjeti na cesti!! Lakše je naći Ferrari. A da ne spominjem cijelu priču koja ide uz njega. Ne, nije to Ferrari, ali je muški i ima ono svoje. Nemora biti niti kvalitetan, može biti i bez prtljažnika, ali otiđite u srednju školu, fakultet i pitajte tenn-muškarce šta misle o njemu. I sve jasno. Kao da treba biti savršen!

Evo nove generacije na Nürburgring stazi, evo video snimak, i evo kako se čuje njegov V8. Pokazat će ga krajem naredne ili početkom 2016. godine. Najvažnije je da je izgrađen na Alpha platformi (ima je Cadillac ATS), ali i da nije isključen motor sa četiri cilindra sa turbom. 

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

TEST: Toyota Camry 2.5 VVT-i HSD SD E-CVT Executive

arrow_forward