Novi Audi A3, i kupovina elemenata koje ne možete koristiti - reketiranje

Ovo je izgled novog modela A3 iz Audija. Samo pronađite razlike. Navodno je značka na nosu osvijetljena, svjetla su LED, i imaju podesivi svjetlosni, kako su izmislili, potpis, za dnevna svjetla. Veći su usisnici zraka u braniku naprijed. 

U unutrašnjosti ima promjena, a prvo ćete primijetiti mjenjač, tačnije ručicu koja zadaje mjenjaču program po kojem radi. Izgleda da treba škakljati da se odabere program. Audi kaže da se unutrašnjost može dobiti u 30 boja (ima i ambijentalno svjetlo). A to vam je kao kada birate pločice za stan ili kuću. Slomijete se živi da nađete nijansu i boju, i kada se ugradi, nemate blage veze koje su. E tako je i sa previše izbora u unutrašnjosti. 

Već poznati 10,1 inčni i 12,3 inčni displeji su tu. Sjećam se kada sam u testovima prije desetak godina, indirektno, spominjao familiju idiota koji je izbacio točkiće za upravljanje glasnoćim, i komandama klime. Tada su ih senzacionalistički mediji, eksperti za prkna i vimena hvalili na sva zvona. Isti sada hvale potez EU zakonodsvstva da nametnu zakonima da se komande klime vrate u obliku fizičkih elemenata. 

Osnovni model je sa 1,5 litarskim benzincem snage 150 KS. Može doći i sa ručnim mjenjačem sa šest brzina. Ekvivalent dizel, po znazi, je 35 TDI, gdje ovo 35 znači da ima 150 KS. I ovo je najnakaradnija nomenklatura označavanja snaga u univerzumu!! Ako bude znao šef VW-a znao koje snage obuhvata recimo znaka 50 TDI, evo glavu! 

Navodno će biti i nekih opcija za koje se plaća pretplata. Vidite, znam ja da oni hoće da isisaju što više novca, ali ako ja fizički platim uređaj, hoću da ga mogu koristiti. Zamislite situaciju, kupite 65 inčni OLED TV i da biste ga koristili morate Philipsu ili Sonyiju plaćati mjesečno, neku pretplatu. Pa čovječe sta si mi prodao? Za šta mi služi? Dat ćeš mi to džabe pa naplaćuj pretplatu! 

Evo i malo fotografija!

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

More details