Kia pokazala prve obrise novog električnog SUV-a, zove se EV9

Korporacija Kia je danas razotkrila nekoliko videosnimaka svog dugo očekivanog modela EV9, električnog SUV-a. Veliki sportski terenac Kia EV9 trebao bi u doba elektrifikacije ubrzati preobrazbu brenda kao pružaoca rješenja održive mobilnosti.

Elegantna silueta, specifična svjetla i jasne linije najavljuju odvažan i samouvjeren izgled električnog SUV-a

Video snimak EV9, koji možete pogledati na našem Kia YouTube kanalu:

prikazuje siluetu Kijinog najprestižnijeg modela s dosad neviđenim prednjim dijelom i elegantnim linijama karoserije. Odvažan identitet EV9 karakteriziraju neobični svjetlosni uzorci koje kreiraju prednja i zadnja svjetla.

Video snimci donose i premijerno predstavljanje jedinstvene mješavine elegantnog dizajna i samouvjerene i odlučne geometrije Kia EV9.

Ime EV9 proizlazi iz Kijine nomenklature električnih vozila, koja združuje prefiks 'EV' (električno vozilo) s brojem '9', što predstavlja segment modela u Kijini ponudi električnih modela.

Kao i Kia EV6 i Kia EV9 napravljen je na namjenskoj platformi za električna vozila E-GMP (Electric Global Modular Platform).

Kia će vanjštinu i unutrašnjost novog modela u cijelosti razotkriti sredinom marta, dok će detaljnije informacije biti poznate krajem marta kada će biti svjetska premijera Kia EV9.

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

More details