Volkswagen T-Roc za 2022. m.g.

Volkswagen je osvježio svoj T-Roc, i evo gomila slika kako to izgleda. Automobil koji su u Evropi od 2017. godine prodali u 650.000 primjeraka i...

... nije trebao neke ogromne promjene. Malo su promijenili masku, malo svjetla, malo to meni liči i na Daciu, malo i branike redizajnirali, a umjesto standardnih LED svjetla mogu se dobiti Matrix, a može se dobiti i svijetleća traka na masci, koja je eto tu samo kao "vidi me imam novi VW", inače nema funkciju nikakvu. Ima tu i novih boja karoserije u paleti. Različiti su nivoi opreme, a onima osnovnim Life, Style i R-Line pridružio se i Black Style koji je u stvari nadpaket i dostupan uz Style i R-Line.

Onaj ekran u sredini dolazi u raznim dimenzijama, 6,5; 8,0 i 9,2 inča, opet osvisno o paketu opreme. Na zahtjev tu su Apple CarPlay i Android Auto. A veza je bežična. Opet opcionalno se može dobiti tzv. IQ.Drive Travel Assist, koji služi kao pomoć vozaču kod vožnje i kočenja ali i ubrzavanja (radi do 210 km/h). Ima tu sistema još, što je opet tema za neki opširniji članak. 

Što se tiče motora, Volkswagenova paleta je dobro poznata, a i mjenjači (6-brzinski "direkt-shift" i 7-brzinski DSG). Najjači model je T-Roc R koji dolazi sa snagom od 221kW ili 300 konja. 

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

TEST: Toyota Camry 2.5 VVT-i HSD SD E-CVT Executive

arrow_forward