Peugeot predstavlja GT liniju

Ljubiteli Peugeot brenda sada mogu uživati u stilu i opremi nove GT linije koja je predstavljena na modelima 308 i 508 i koja će biti ...

... proširena na cijelu gamu, počevši sa RCZ sportskim kupeom koji se očekuje u januaru sljedeće godine.

Uz modele 308 GT i 508 GT, Peugeot nudi ekskluzivne i dimanične verzije usmjerenje na automobilske entuzijaste. Snažan karakter ovih verzija postignut je kroz agresivniji stil, zapažen nastup i poboljšano iskustvo vožnje ali i najsnažnijim izvedbama motora. Tako će Peugeot 308 GT i 308 SW GT linija, zavisno od tržišta u ponudi imati različite izvedbe novih Euro 6 motora.

Uz novu GT liniju, odličan sportski ambijent, opremu i široku ponudu motora ljubitelji Peugeot brenda mogu uživati u snažnom karakteru modela.   On se ogleda  u novim motorima, kao što su 1.2 l PureTech 130 KS Start&Stop sa šestostepenom automatskom transmisijom koji je dostupan na modelu Peugeot 308,  i 2.0 BlueHDI 150 KS sa šestostepenim mjenjačem koji je dostupan na modelu Peugeot 508. Oba ova motora krasi iznimno mala emisija štetnih gasova i iznosi 114g/km za 1.2 l PureTech, odnosno 105h/km za 2,0 BlueHDi 150 KS.

GT izvedbe modela karakterišu veliki točkovi, duple cijevi ispušnih gasova, Redline šema boja za ekran na dodir, Full-led prednja svjetla te GT logotip primijenjen na modelima.

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

More details