Rolls-Royce Phantom Metropolitan Collection

Rolls-Royce predstavlja još jednu kreaciju - Phantom Metropolitan Collection, i napravit će svega 20 primjeraka ovog automobila. Pažnja je ...

... posvećenja unutrašnjosti i to uglavnomd rugačijem vizuelnom doživljaju unutrašnjosti, sa detaljima koji se vežu za termin Metropoliten. Nećemo reći urbano, jer to urbano je ovdje u BiH izgubilo svaki smisao. Mislim, u BiH možete naći primitivca koji misli da je rođenjem u sarajevskom porodilištu automatski gospodin, a sa druge strane možete naći osobu koja se rodila u zabitima Bjelašnice čije je držanje i kultura primjer aristokratskog za ovog prvopomenutog. Dakle, maniri, obrazovanje, interesovanja, pogledi na svijet, to definiše i razlikuje gospodina od primitivca. 

Pogledajte onaj drveni mozaik u unutrašnjosti? Potrebno je 500 komadića pravilno izrezanih i nekoliko dana da se uradi samo taj detalj u unutrašnjosti. I to se vidi, mislim nije to nešto što ne pokazuje svoj kvalitet na prvi pogled. Motiva grada ima i na drugim mjestima, kvalitetno urađeni, jednostavno da se uživa i u samom pogledu, a dizajn ništa ne odudara od kvaliteta izrade. Recimo da je na koži oko 6.800 šavova na centralnom dijelu zadnje klupe koji pokazuju motive nebodera Metropolisa. 

Pogledajte sat. Ništa čudno je l' da? Nije baš, jer ovo je prvi put u historiji Rolls-Royce marke, tu je rotirajući prsten koji pokazuje vrijeme u 24 velika grada širom planete. Kupci mogu biti picajzle birajući neku od 44.000 boja ili nijansi boja, a ako tu nema ništa za njih, umjetnici u RR-u će svakako naći rješenje za njih.

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

More details