Groblje automobila u Mostaru! Smije li Policija ovako lagerovati oduzete automobile?

Na popularnom youtube kanalu Zlatan Autokult, našao sam zanimljiv video "Groblje kultnih automobila", gdje se prikazuju automobili koje je zaplijenio MUP HNK, a plac je u Mostaru na lokaciji Bišće Polje. 

Gledajući sve ovo, pogotovo onaj jedan Mercedes gdje je vlasnik ipak sredio papire, ali nije htio uzeti automobil natrag jer je propao, znači gledajući ovo postavljam sebi pitanje, smije li u stvari Policija automobile koje oduzme odlagati na ovaj način da propadaju, jer možda je i Policija napravila grešku, pa bi dobro bilo da se automobili odlože na normalno mjesto, gdje su automobili na neki način, hajdemo reći zaštićeni od vremena i propadanja. A ako neko vozilo neće više na cestu, onda valjda ima pravo na licitaciju i na prodaju, i tako popraviti budžet. Znam i primjer kada je čovjeku vraćen i 911, koji ga je odmah za nikakav novac prepustio nekome drugo jer je propao.ž

Smije li Policija ovako uništavati automobile, jer ne mogu biti 100 posto sigurni da papiri ipak neće biti u redu nakon svega??

Pogledajte: