MOTO FEST, BANJALUKA 2024 (Od 30. maja do 01. juna)

Ovogodišnji Moto Fest, Banjaluka 2024, biće održan od 30. maja do 01. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, pod sloganom „Live, Ride & Respect!“.  Život i vožnja po svojim pravilima, Old School vrijednosti i ...

... nepisani bajkerski kod, jer na prvom mjestu za sve istinske ljubitelje dvotočkaša je uvijek poštovanje i čast!

Trodnevna moto avantura i ove godine okupiće ljubitelje dvotočkaša iz zemlje, regije i svijeta, koji će tokom tri dana u Banjaluci, biti u prilici da uživaju u bogatom i raznovrsnom programu ovog događaja.

A dobre zabave uz brojne sadržaje svakako neće nedostajati. Tri dana druženja, uzbuđenja i još više adrenalina podsjetiće nas zašto volimo život na dva točka.

Očekuje nas najveći moto sajam u regiji na kojem će se predstaviti najnoviji modeli, najpoznatijih moto brendova na svijetu, kao i proizvođači moto opreme. Ni ovoga puta neće izostati dnevna, ali i večernja zabava za koju su zaduženi najpoznatiji domaći i regionalni bendovi. Za mnogo dobre energije i rock’n’roll-a u večernjem programu pobrinuće se: Električni orgazam / Jurica Pađen & Aerodrom / Bombaj Štampa / Mile Kekin / Atheist Rap / Smak+ / Dža ili Bu / Rok Apoteka / Django & Space Cowboys. Odlične dnevne svirke u najavi su i u Bike Corneru tokom tri dana, kada su sa nama: Stringsi / Sevdah Rock Connection / Riff Band / Domino Efekt.

Ove godine donosimo i jednu novinu, a to je organizacija “Freestyle extreme day” u saradnji sa poznatim stunt vozačem Matijom Podhraški, u okviru kojeg će na posebnim poligonima i rampama koje će biti postavljene ispred tvrđave Kastel majstori stunt-a i cross motora izvesti do sada nikada viđene egzibicije na ovim prostorima.

I to nije sve, jer i ovoga puta Moto Fest, Banjaluka 2024 donosi još sjajnih sadržaja: moto defile banjalučkim ulicama, dječiji Moto Fest, stunt show pogram, humanitarnu tombolu, te promocije i edukacije o bezbjednosti motociklista u saobraćaju. 

Ulaz za sve bajkere je besplatan! Za sve one koji žele da budu dio najbolje moto zabave u regiji i uživaju u odličnom koncertnom programu uskoro će u prodaji biti ulaznice. Sve info biće dostupne na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com 

Organizator Moto Festa Banjaluka 2024, Moto klub Stršljen iz Banjaluke, program realizuje sa  ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj.

 

MK STRŠLJEN

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

More details