Nova Toyota C-HR stigla u Mostar!

Nova Toyota C-HR, automobil koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, je stigla u Mostar. Prethodni C-HR je bio hit, a nova Toyota C-HR donosi više stila, bolje performanse i efikasnost, veću udobnost i više izbora za kupce.

U srcu novog modela je peta generacija Toyota hibridne tehnologije, koja osigurava vodeći balans u klasi kada je riječ o povećanju snage i niskoj emisiji.

Treba li uopće isticati da smo posebno ponosni na našu hibridnu tehnologiju?

Prije 25 godina, Toyota je na tržištu predstavila model koji će u mnogo čemu biti poseban. Osim što je prva generacija ovog automobila postala prvi serijski hibridni automobil koji se masovno proizvodio, čvrsto je pripremila put svim budućim hibridnim , ali i brojnim hibridnim modelima drugih proizvođača. Naravno, radi se o modelu ikoni, Toyota Priusu.

Da bi obilježili 25 godina modela Prius i hibridne tehnologije brenda Toyota, te dolazak nove Toyota C-HR odlučili smo se organizirati Hybrid Expirience powered by AUTO NUIĆ.

Tako će od 11.12. do 15.12. 2023. svi zainteresirani imati priliku testirati najnovija Toyota HEV, PHEV i električna vozila, a Toyota hibridni specijalisti će biti na raspolaganju za sva pitanja o elektrificiranim pogonima.

Sve što je potrebno je vozačka dozvola i dobro raspoloženje!

Čekamo Vas!

Vaš Auto Nuić!

Kontakti za prijavu: e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tel: 063 202 207

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

Profesionalna kupovina rabljenog automobila

More details