Auto Nuić: Trening hibridne vožnje

Koliko uistinu znate o hibridnim vozilima? Jesu li skupi za održavanje? Što su uopće hibridi? Jeste li nekada vozili vozilo s hibridnim pogonom? Koje sve vrste hibrida postoje? Koliko je vožnja hibrida efikasnija od vožnje ...

... konvencionalnog automobila? Koliko se vožnja hibrida razlikuje od vožnje konvencionalnog automobila? Da li je i koliko je često potrebno mijenjati hibridne baterije? Što ako se baterija isprazni?

Pitanja je bezbroj, a prave i točne odgovore mogu vam dati samo Toyota specijalisti za hibridna vozila koji se već godinama „druže“ s hibridnim vozilima i znaju sve njihove tajne.

Od 01.09. počeo je drugi dio Toyota hibridne škole za ovu godinu‼️

Sve što je potrebno da bi bili sudionik besplatne Toyota hibridne škole i uživali u vožnji najnovijih Toyota Hibrida jeste da napravite prijavu putem e-maila ili telefona i odaberete termin koji Vam odgovara.

Kontakti za prijavu: e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tel: 063 202 207

Svi polaznici pohađanjem hibridnog treninga sebi osiguravaju mjesto na završnom događaju Toyota hibridne škole i druženje s rally prvakom Jurajem Šebaljom.

Život je jednostavniji i ljepši uz Toyota hibride‼️ Čekamo Vas‼️

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

TEST: Toyota Camry 2.5 VVT-i HSD SD E-CVT Executive

arrow_forward