STARline Sarajevo na 11. međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta „Grapos-Expo“ Gračanica

STARline Sarajevo, ovlašteni Mercedes-Benz partner za Bosnu i Heregovinu, izlagač je na Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta „Grapos-Expo“ Gračanica sa komercijalnim programom Mercedes-Benz vozila.

Posjetioci imaju priliku da se upoznaju sa izložbenim modelima V-Klasom, Sprinterom,  Novim Citanom, ali i drugim modelima iz ponude.

Za svoje posjetioce pripremili su specijalnu ponudu za V-Klasu i Sprintera sa atraktivnim mjesečnim ratama u saradnji sa leasing kućama, koja je aktuelna samo za vrijeme trajanja  sajma.

Mjesečna rata za V-Klasu je 1.153,00 KM sa pdv-om na period od 7 godina. Bilo da je riječ o malim svakodnevnim zadovoljstvima ili Vašem slobodnom vremenu V-Klasa je spremna. Uz mnoštvo mjesta i mnoge dobre zamisli raskošna unutrašnjost može se varijabilno koristiti. Porodici, poslovnim ljudima, avanturistima u slobodno vrijeme- ona jednostavno odgovara svima.

Sprinter je toliko svestran da ćete uvijek pronaći onaj pravi za svoj poslovni zadatak.

Njegove brojne varijante i raznolika oprema, kao i rješenja opreme i nadogradnji, omogućavaju konfiguraciju ekonomičnih vozila s osnovnom izvedbom – na primjer s pogonom na prednje kotače – kao i furgona te sandučara precizno prilagođenih specifičnoj namjeni ili tourera s reprezentativno uređenim prostorom za putnike.

Mjesečna rata za Sprinter je 563,00 KM sa pdv-om na period od 7 godina. 

Grapos Expo je sajam međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja, koji se godinama održava u Gračanici i najveći je sajam ovog tipa u BiH, a zasigurno spada među najveće i u regionu. Na ovogodišnjem sajmu je okupljeno više od  300 izlagača iz sedam zemalja. Naredna tri dana će Gračanica biti centar poduzetništva u BiH, a sajam će bez sumnje doprinijeti stvaranju dobre poduzetničke klime.

Radno vrijeme sajma za posjetioce je od 10 do 17 sati svaki dan. Iz STARline vas pozivaju da posjetite njihov štand  i upoznate se sa specijalnim ponudama, kao  drugim sadržajem koji su pripremili za posjetioce.


 

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward