U Sarajevu predstavljena nova serija 3 BMW-a

Tvrtka Auto centar Tomić održala je dugo očekivano predstavljanje legendarnog modela – potpuno novog BMW-a serije 3 koji je bio glavna zvijezda večeri u hotelu Radon Plaza u Sarajevu. Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a, u Bosni i Hercegovini kao i u svijetu, ...

... izazvala je veliki interes i prije službenog početka prodaje. O iznimnom zanimanju kupaca za novi model govori činjenica da su u prodajnim salonima Auto centra Tomić prvi ponosni vlasnici već preuzeli ključeve svoje serije 3. Upravo je BMW serija 3 kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, u Bosni i Hercegovini stekla brojne poklonike.

Predstavlja samu bit BMW-ovog promišljanja automobila u kojem vozač bez kompromisa uživa u svakom prijeđenom kilometru kada su u pitanju udobnost i sigurnost. Zahvaljujući inovativnim rješenjima BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo, po čemu je oduvijek bila lider klase. Novi BMW serije 3 je do 55 kilograma lakši uz 50% kruću konstrukciju, a prepoznatljiv je po svojim proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama - kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina.

Dinamika novog BMW-a serije 3 sada je dodatno poboljšana čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina. Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane koji rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.

Upriličenim događanjem tvrtka Auto centar Tomić, osnovana prije više od 20 godina, nastavlja potvrđivati povjerenje, tradiciju i uspjeh na domaćem tržištu. Stoga, ne propustite priliku i provjerite kako izgleda najpopularniji BMW model u svom najnovijem izdanju. Novu seriju 3 kao i ostale novitete potražite u prodajnim salonima Auto centra Tomić u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci. Više na: 


https://www.bmw.ba/bmw-3-series
 

 

 

Više fotografija, kvalitetnijih možete pogledati na https://turboportal.ba/2383-bmw-trojka? 

 

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

More details