Boris Johnson promovirao Jaguar Land Rover modele za BH medije

Nije uobičajno naići na ovakvu vijest, a to je da jedan Ministar vanjskih poslova promovira automobilski ...

... brend iz svoje zemlje. Ministar vanjskih poslova Ujedinjenog Kraljevstva, Boris Johnson, promovirao je modele Jaguar Land Rover za bosanskohercegovačke medije. Neuobičajan događaj, a i hvale vrijedno odvajanje vremena jednog Ministra na ovakvoj funkciji za ovakav događaj!

Izmedju ostalog, britanski ministar vanjskih poslova, Boris Johnson, je rekao:

"Zaista je sjajno biti u Sarajevu.  Imao sam interesantne sastanke sa predsjednikom Izetbegovićem i drugima – razgovarali smo o tome šta ćemo raditi, o velikoj Trgovinsko-investicijskoj konferenciji za BiH u Londonu u septembru, kao jednom od koraka ka velikom Samitu o Zapadnom Balkanu 2018. godine u Londonu.  Jedna od ključnih tema za razgovore je ekonomsko partnerstvo između Ujedinjenog Kraljevstva i BiH, i za to je najbolji primjer jačanja tog partnerstva otvaranje prvog predstavništva Jaguara Land Rovera u Sarajevu.  Jaguar Land rover vozila se dobro prodaju i britanska auto-industrija je jedna od najvećih na svijetu, a Ujedinjeno Kraljevstvo je najveći svjetski proizvođač luksuznih automobila. Jako smo ponosni što ta vozila vidimo ovdje, u Sarajevu."


It is not usual that one Minister promote auto-brand in other country. But exception exists, and here is one: Today, Secretary of State for Foreign and Commonwealth Affairs, Boris Johnson, has presented Jaguar Land Rover models for media in Bosnia and Herzegovina. 

Photo credit: Sulejman OMERBAŠIĆ

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

More details