Početna

Novi Porsche Cayenne u Bosni i Hercegovini

Gospodin Senad Olovčić direktor kompanije porsche BH i gospodin Armin Mulović, menadžer marke Porsche za Bosnu i Hercegovinu su za svojih par medija, koje niti ko gleda niti čita, vlasnicima mesara, poduzetnicima ovih građevinskih firmi, takvih ima više ...

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

Šta je suština rada naše saobraćajne Policije (FBiH)? Da kazni!! Dakle nebitno je da li je ...

... saobraćaj uredan ili ne. Juče gledam kako čekaju nekoga da upecaju jer nije svezao pojas, a preko puta na traci koja se odvaja sa strane parkirana neka sangrtija na kojoj piše PRODAJE SE. Kaže neko nisu plaćeni dovoljno. Vjerovatno, no kako su dovoljno plaćeni da zaustavljaju sve ono što ocijene nekriminalnim elementom pa ga maltretiraju na cestama? Ili da kažnjavaju tamo gdje je jedino sigurno mjesto za zaobići kakav kamion, a da to uradite morate pola minute voziti 95 na sat. Nikoga ne ugrožavajući! E tu oni našilje kakav radar i kažnjavaju. Nebitno im je što onaj ko tu ne prestigne prestiže kamione koji prave kilometarske kolone na mjestu gdj emogu ubiti sebe, one iz suprotnog smjera, i ko zna koga još. A kazniti kamiondžiju koji vuče kilometarsku kolonu iza sebe, pa što bi to radili, oni upravo i žele te kolone, da bi onog najnervoznijeg kaznili iz te kolone, a samo jer POLICIJA KANTONA FBIH NE RADI SVOJ POSAO! Stojim iza ove tvrdnje imenom i prezimenom, potkovan sa x snimaka i fotografija.

Druga priča su balkanski tuneri, koji izbace felge van blatobrana, bonsekom odrežu opruge na svojoj BMW trojski s kraja 80ih, i misle da su Fangio. Zaokrugle glavu mašinom podešenom na nulu ili "keca" i slika je kompletna. Ni njih Kantonalni Policajci ne vide. Ne znaju da takvi NE SMIJU na cestu. 

A kako to radi Polcija koja savjesno obavlja svoj posao? Pokazuje na svojem primjeru šta je siguran tuning. Kako to nije bonsek, i kako to ne može bilo kakva garaža koja uz čekić ima klješta i testeru biti tunerska kuća. A onda to pokažu na primjeru. Ove godine je to Mustang GT, vidite ga na slikama. Wolf Racing stoji iza prerade, a automobil je dobio i više snage i podesivo ogibljenje točkova. Najveća snaga je 455 KS, i namjena automobila je baš promotivna, da se pokaže vozačima na primjeru šta je to tuning. Bit će prisutan kao policijsko vozilo na raznim događajima sa tematikom vezanom za automobile u narednih 12 mjeseci.AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!