Početna

OPOZIV: Seat Leon (2014 - 2015)

Seat je opozvao Leon koji je pravljen od 19. septembra 2014. do 6. oktobra 2014. godine. Problem je što putnik može biti "izrešetan" zbog komadića kapsule koja je zadužena da napuše zračni jastuk. Naime taj generator gasa, njegovo kućište, može biti oštećeno, i

0
0
0
s2smodern

Audi će pokušati, u okviru Google Lunar XPRIZE konkursa, poslati svoj lunarni modul na četiri točka kojeg su nazvali, ...

... radi marketinških razloga, E-Tron Lunar Quattro, na jedini Zemljin prirodni satelit. Na taj način žele promovirati svoje ime Quattro, iako to nema nikakve veze sa quattro pogonom koji koriste u svojim automobilima. Njihov Part-Time Scientist tim bi mogao dobiti od Googla 30 miliona dolara nagradu za svoju ideju, a usput sve to bezobrazno iskoristiti za svoju samopromociju. Malo puno nefer od Googla što nije dopustio ljudima da se takmiče na konkursu, umjesto nekoga ko raspolaže stotinama miliona, no danas je novac najvažnji.

DOPUNA: http://www.automotosvijet.com/index.php/zanimljivosti/22470-audi-lunar-na-mjesecu-malo-morgen - SVE PROPALO

A da bi dobili "triesku" moraju poslati modu na Mjesec, sa njega dobti fotke visoke rezolucije, i preći po mjesecu najmanje 500 metara. Trenutno su među prvih pet timova u najužem izboru.

 

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE