Početna

Alfa sprema najveći automobil u svojoj historiji

Stelvio je jedini SUV koji dolazi iz Alfa Romeo pogona. Ali, to neće ostati tako, naime, Alfa sprema veći SUV, i predstavit će ga ..... u JUNU ove godine. Ne zna se kako će se zvati, mediji navode ime Castello, ali jun je evo tu, pa vidjet ćemo. 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

... GAZPROM benzinskim stanicama širom Bosne i Hercegovine.

Redovna upotreba ovog derivata povećava snagu i poboljšava performanse motora, a takođe pruža i profesionalnu zaštitu sistema za gorivo. G-Drive Diesel se dobija od visokokvalitetnog dizela Euro 5, proizvedenog u modernizovanoj Rafineriji nafte Pančevo u Srbiji, u koji se dodaje kompleks aditiva posljednje generacije. U poređenju sa standardnim evro-dizelom, upotrebom G-Drive Diesel obezbjeđuje se efikasnije sagorevanje goriva, samim tim i veća snaga, bolja startnost i stabilniji rad motora. Novo gorivo sadrži i komponentu za zaštitu motora koja smanjuje rizik od kvara i omogućava duži radni vijek motora usled aktivne zaštite od nečistoća i korozije.

Novi dizel G-Drive Diesel ekskluzivno se prodaje na GAZPROM benzinskim stanicama, maloprodajnom premijum brendu kompanije NIS koji pored BiH posluje i u Srbiji, Bugarskoj i Rumuniji. Uvođenjem ovog derivata nove generacije u prodaju u Bosni i Hercegovini, NIS nastavlja sa plasmanom G-Drive Diesel na tržište regiona. Više o gorivu i njegovim karakteristikama na sajtu http://www.gazprom-petrol.ba/

GAZPROM benzinske stanice u BiH čini mreža od 27 moderno opremljenih objekata koje potrošačima nude isključivo gorivo Euro 5 kvaliteta. Prošle godine na GAZPROM benzinskim stanicama počela je prodaja visokooktanskog benzina nove generacije G-Drive. GAZPROM benzinske stanice, kao premijum brend, posjetiocima pružaju i brojne druge pogodnosti: od odmora u kafeima uz osvježenja i tople napitke, preko širokog asortimana premijum proizvoda, do korišćenja besplatnog interneta.

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE