Nadređena kategorija: Vijesti

Opel negdje u Bosni i Hercegovini ima neki događaj

Bivši direktor propalog automagazin.ba (sada moje vlasništvo), nakon uspješnog projekta ...

... sa automagazinom, koji sam kupio za rezervoar goriva, vodi marketing agenciju koja medijski predstavlja brend Opel. Naravno, kao takav, i smatrajući ovaj portal nečim što ne bi trebalo niti postojati, neće poslati nikakvu informaciju niti poziv na ovu adresu kada je u opitanju Opel i vijesti o Opelu.

No evo uprkos tome, saznajemo da je negdje u Bosni i Hercegovini (Sarajevo-Vlašić relacija), dan pred dan rođenja pokojnog predsjednika Tita, a za odabrane medije, od kojih će se pola i ugasiti za 4-5 godina, kao što je i prethodnik 4-5 godina bilo, organizuje premijeru nove Insignije za bh tržište. 

Eto imate informaciju da je Insignia dostupna (ili će uskoro biti) u BiH. Ako ih predstavljaju ovakvi za medije, mogu misliti kako njihovi serviseri predstavljaju Opel u BiH. Možda griješim. 

Koristan link: http://forum.klix.ba/auto-magazin-t10380.html 


Chapter 4 is an agency which does PR for Opel in Bosnia and Herzegovina. Because private reason of the owner, Chapter 4 ignored us, as most popular car magazine in Bosnia and Herzegovina by all measurement alghoritms.

Photo: montaža, bez ikakvog značenja

Google+