Početna

Memminger Roadster 2.7

Nebrojeno puta smo se uvjerili da je ljepota u jednostavnosti. Bez viška detalja, ako su beskorisni i nemaju funkciju. Ovo je Memminger Roadster 2.7 i na bazi je, kao što vidite Volkswagenove bube, najlegendarnijeg od svih automobila današnjice.

0
0
0
s2smodern

...  da su Sarajlije razbili i Porsche. Još nepotrvrđeno doduše, no ono što se prenosi je da je neko od pozvanih, od strane Porsche BH (gotivljeni novinari i krema sarajevske "elite"), slomio i jedan Porsche.
Pošto je video autorsko djelo, nema smisla da ga preuzmemo i objavljujemo, pa ako kliknete na donji LINK, otići ćete virtuelno na Facebook profil osobe koja je ovo snimila i pogledati šta se zbilo sa Porscheom. Radi se o događaju kojeg u Porscheu zovu PORSCHE EXPERIENCE, a da sve bude zanimljivija bila je i policijska pratnja:

LINK

Sve se zbilo kod Travnika!

Inače, nemojte se čuditi što nikada nikoga iz AMS ne pozivaju na ovakve promocije, anjveći krivac je naš test Golfa 7 (klik ovdje), ali i poznanstva odgovornih u Porsche BH ili ASA Auto, i posebni odnosi koje uzgajaju sa pojedinim ljudima u tzv. novinarskoj oblasti. Mnogi od medija na koje su potrošili desetine hiljada maraka su nestali sa scene, ali to nije signal da u njihovom PR nešto smrdi.

Komentari su na FB profilu: KLIK OVDJE

PHOTO KREDIT: Amer Casic


A evo podsjećane i na BMW:

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE