Početna

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²

Portalne osovine su uduplale klirens, i nemojte da vas čudi naslovna fotografija. A šta su portalne osovine pročitajte klikom ovdje. Jedan od inžinjera koji je bio uključen u razvoj E-klase Mercedesa All-Terrain

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

0
0
0
s2smodern

Pored toga što su delegati prije godinu-dvije razbili X6 u M varijanti, vrijedan oko 120.000 eura, izgleda, ...

...  da su Sarajlije razbili i Porsche. Još nepotrvrđeno doduše, no ono što se prenosi je da je neko od pozvanih, od strane Porsche BH (gotivljeni novinari i krema sarajevske "elite"), slomio i jedan Porsche.
Pošto je video autorsko djelo, nema smisla da ga preuzmemo i objavljujemo, pa ako kliknete na donji LINK, otići ćete virtuelno na Facebook profil osobe koja je ovo snimila i pogledati šta se zbilo sa Porscheom. Radi se o događaju kojeg u Porscheu zovu PORSCHE EXPERIENCE, a da sve bude zanimljivija bila je i policijska pratnja:

LINK

Sve se zbilo kod Travnika!

Inače, nemojte se čuditi što nikada nikoga iz AMS ne pozivaju na ovakve promocije, anjveći krivac je naš test Golfa 7 (klik ovdje), ali i poznanstva odgovornih u Porsche BH ili ASA Auto, i posebni odnosi koje uzgajaju sa pojedinim ljudima u tzv. novinarskoj oblasti. Mnogi od medija na koje su potrošili desetine hiljada maraka su nestali sa scene, ali to nije signal da u njihovom PR nešto smrdi.

Komentari su na FB profilu: KLIK OVDJE

PHOTO KREDIT: Amer Casic


A evo podsjećane i na BMW:

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!