Početna

Memminger Roadster 2.7

Nebrojeno puta smo se uvjerili da je ljepota u jednostavnosti. Bez viška detalja, ako su beskorisni i nemaju funkciju. Ovo je Memminger Roadster 2.7 i na bazi je, kao što vidite Volkswagenove bube, najlegendarnijeg od svih automobila današnjice.

0
0
0
s2smodern

... Octaviom, Kodiaqom, napravila i neki korak naprijed kada su u pitanju završna obrada i materijali. Rapid neću spominjati, pa ni Superb. Kako god, može se pogledati u salonu, a informacije o cijenama i detalje možete pogledati ovdje: http://hercegovinaauto.ba/skoda-kodiaq/ 

Ono što je meni bilo fascinantno jeste onaj, nazovimo, višak prostora na zadnjoj klupi, iako sam ja onako, krakat (195 cm). Automobil mi je ogroman, dizajn prednjeg dijela mi se ne dopada toliko, ali to je subjektivna stvar, nekome se nešto sviđa nekome ne, ali gomila prostora, ... i prihvatljiva cijena za jedan onoliki SUV mu garantuju prolazak na tržištu. Količina automobila za područje bivše Jugoslavije mislim da je ograničena. No provjerite.

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE