Početna

REMETZCAR TESLA MODEL S SHOOTING BRAKE

Evo i problema za naš sajt! Staviti ovo u tuning ili u rubriku Službeno? Ne znam, jer previše je za tuning, a ipak je ovo na bazi postojećeg modela i to električnog Model S kojeg pravi Tesla. Prerada je sa potpisom RemetzCar kuće (konkretno čovjek po imenu Floris de Raadt), ...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Rast je zabilježen kako na domaćem južnokorejskom tržištu (+21,6 %, 47.621 prodato vozilo) tako i na ostalim tržištima, gdje su prodali 190.601 vozilo i tako zabilježili rast od 4,1%.

Kijin najprodavaniji model bio je sportski terenac Sportage, koji je je martu našao 41.781 novog kupca. Model Cerato (na nekim tržištima se prodaje pod imenom Forte ili K3) - Kijin predstavnik u C klasi izvan Evrope (na Starom kontinentu Kijine boje brani model cee’d) - bio je drugi najtraženiji model (25.720 vozila), dok je treće mjesto pripalo velikom sportskom terencu Sorento sa 18.835 prodatih primjeraka. 

Vrlo uspješan mart i u našoj zemlji
Kia je bila vrlo uspješna u martu i u BiH, jer je prodala čak 37 vozila, što je puno više nego u martu prošle godine kada je bilo prodatih 11 vozila. Najtraženiji modeli u našoj zemlji bili su: cee’d (23 vozila) i Sportage sa prodatih 14 primjeraka.

Kia u Bosni i Hercegovini s nestrpljenjem očekuje maj kada se očekuje početak prodaje potpuno novog Rija.

 

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE