Početna

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²

Portalne osovine su uduplale klirens, i nemojte da vas čudi naslovna fotografija. A šta su portalne osovine pročitajte klikom ovdje. Jedan od inžinjera koji je bio uključen u razvoj E-klase Mercedesa All-Terrain

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

0
0
0
s2smodern

Nije uobičajno naići na ovakvu vijest, a to je da jedan Ministar vanjskih poslova promovira automobilski ...

... brend iz svoje zemlje. Ministar vanjskih poslova Ujedinjenog Kraljevstva, Boris Johnson, promovirao je modele Jaguar Land Rover za bosanskohercegovačke medije. Neuobičajan događaj, a i hvale vrijedno odvajanje vremena jednog Ministra na ovakvoj funkciji za ovakav događaj!

Izmedju ostalog, britanski ministar vanjskih poslova, Boris Johnson, je rekao:

"Zaista je sjajno biti u Sarajevu.  Imao sam interesantne sastanke sa predsjednikom Izetbegovićem i drugima – razgovarali smo o tome šta ćemo raditi, o velikoj Trgovinsko-investicijskoj konferenciji za BiH u Londonu u septembru, kao jednom od koraka ka velikom Samitu o Zapadnom Balkanu 2018. godine u Londonu.  Jedna od ključnih tema za razgovore je ekonomsko partnerstvo između Ujedinjenog Kraljevstva i BiH, i za to je najbolji primjer jačanja tog partnerstva otvaranje prvog predstavništva Jaguara Land Rovera u Sarajevu.  Jaguar Land rover vozila se dobro prodaju i britanska auto-industrija je jedna od najvećih na svijetu, a Ujedinjeno Kraljevstvo je najveći svjetski proizvođač luksuznih automobila. Jako smo ponosni što ta vozila vidimo ovdje, u Sarajevu."


It is not usual that one Minister promote auto-brand in other country. But exception exists, and here is one: Today, Secretary of State for Foreign and Commonwealth Affairs, Boris Johnson, has presented Jaguar Land Rover models for media in Bosnia and Herzegovina. 

Photo credit: Sulejman OMERBAŠIĆ

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!