Početna
Reg.

Novi Tesla Roadster

Tesla će pokazati i novi Roadster čiji je energetski kapacitet baterija nevjerovatnih 200 kWh, a to je dovoljno za 1.000 kilometara autonomije. Ubrzanje do stotke je 2 sekunde, a najveća brzina preko 400 km/h.

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

Nije uobičajno naići na ovakvu vijest, a to je da jedan Ministar vanjskih poslova promovira automobilski ...

... brend iz svoje zemlje. Ministar vanjskih poslova Ujedinjenog Kraljevstva, Boris Johnson, promovirao je modele Jaguar Land Rover za bosanskohercegovačke medije. Neuobičajan događaj, a i hvale vrijedno odvajanje vremena jednog Ministra na ovakvoj funkciji za ovakav događaj!

Izmedju ostalog, britanski ministar vanjskih poslova, Boris Johnson, je rekao:

"Zaista je sjajno biti u Sarajevu.  Imao sam interesantne sastanke sa predsjednikom Izetbegovićem i drugima – razgovarali smo o tome šta ćemo raditi, o velikoj Trgovinsko-investicijskoj konferenciji za BiH u Londonu u septembru, kao jednom od koraka ka velikom Samitu o Zapadnom Balkanu 2018. godine u Londonu.  Jedna od ključnih tema za razgovore je ekonomsko partnerstvo između Ujedinjenog Kraljevstva i BiH, i za to je najbolji primjer jačanja tog partnerstva otvaranje prvog predstavništva Jaguara Land Rovera u Sarajevu.  Jaguar Land rover vozila se dobro prodaju i britanska auto-industrija je jedna od najvećih na svijetu, a Ujedinjeno Kraljevstvo je najveći svjetski proizvođač luksuznih automobila. Jako smo ponosni što ta vozila vidimo ovdje, u Sarajevu."


It is not usual that one Minister promote auto-brand in other country. But exception exists, and here is one: Today, Secretary of State for Foreign and Commonwealth Affairs, Boris Johnson, has presented Jaguar Land Rover models for media in Bosnia and Herzegovina. 

Photo credit: Sulejman OMERBAŠIĆ

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!