Početna

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury SUV concept

Ultimate Luxury nije samo odrednica sa negleskog, nego je to i naziv ovog koncepta, koliko god on glup bio. Pokazat će ga na sajmu u Pekingu, a kinesi svakako trpe svašta radi svojeg ukusa, pobudalili su otkako je došao kapitalizam u tu socijalističku državu, pa

0
0
0
s2smodern

... radnja postala broj jedan u svijetu u restauraciji klasičnih američkih automobila – no stvari se uvijek ne odvijaju baš tako glatko. U nastavku serije očekuje vas nastavak potrage za autentičnim motorima na kojima ekipa može raditi, dok Thomas i Tom putuju po zemlji u potrazi za Fordovim Econoline kamionetom iz 1961. Klasični motori nisu jedina stvar na koju dečki nailaze, jer dok tragaju za legendarnim meksičkim hrvačem otkrivaju mnogo više od onoga čemu su se nadali. Za to vrijeme, pustolovina se nastavlja na utrkama u Georgiji i krugom po trkaćoj stazi s legendarnim NASCAR-ovim vozačem, Billom Elliotom. Od potrage za Fordovim Tudorom iz 40-ih, do restauracije starinskog Fordovog Moonshine Runnera, također iz 40-ih, ova ekipa autsajdera žestoko se bori da bi svoju garažu pretvorila u stroj za zaradu – a vi pogledajte hoće li im to poći za rukom.

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE