Početna
Reg.

Novi Tesla Roadster

Tesla će pokazati i novi Roadster čiji je energetski kapacitet baterija nevjerovatnih 200 kWh, a to je dovoljno za 1.000 kilometara autonomije. Ubrzanje do stotke je 2 sekunde, a najveća brzina preko 400 km/h.

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

Momci iz garaže Fired Up vraćaju se na male ekrane da bi nam jednom zauvijek pokazali da su najbolji te da bi njihova ...

... radnja postala broj jedan u svijetu u restauraciji klasičnih američkih automobila – no stvari se uvijek ne odvijaju baš tako glatko. U nastavku serije očekuje vas nastavak potrage za autentičnim motorima na kojima ekipa može raditi, dok Thomas i Tom putuju po zemlji u potrazi za Fordovim Econoline kamionetom iz 1961. Klasični motori nisu jedina stvar na koju dečki nailaze, jer dok tragaju za legendarnim meksičkim hrvačem otkrivaju mnogo više od onoga čemu su se nadali. Za to vrijeme, pustolovina se nastavlja na utrkama u Georgiji i krugom po trkaćoj stazi s legendarnim NASCAR-ovim vozačem, Billom Elliotom. Od potrage za Fordovim Tudorom iz 40-ih, do restauracije starinskog Fordovog Moonshine Runnera, također iz 40-ih, ova ekipa autsajdera žestoko se bori da bi svoju garažu pretvorila u stroj za zaradu – a vi pogledajte hoće li im to poći za rukom.

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!