Početna
Registracija

Mercedes A-klasa Roadster

U narednih par godina očekuje se ne mali broj novih kabrioleta, a jedan od njih je i A-klasa od Mercedesa. Ime je nebitno, bilo ono Spyder, Speedster, Roadster, uglavnom očekuje se 2019. godine, a evo ilustracije iza koje stoji Variack, a objavljuje AutoBild kako bi mogao da izgleda.

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

Volkswagen konstantno radi na tome da svojim kupcima pruži najbolja moguća rješenja te je iz tog razloga Volkswagen ...

... importer za BiH predstavio potpuno novu oficijelnu web stranicu www.volkswagen.ba

U idealnoj kombinaciji sa svjetskom premijerom Volkswagen ikone, redizajniranog Golfa sedme generacije, nova web stranica će ubuduće u veoma preglednom obliku posjetiocima pružati mnoštvo informacija o dostupnim modelima, posebnim ponudama, servisu i novostima iz Volkswagen svijeta. Savremeni dizajn stranice, osim mnogobrojnih sadržaja, donosi i jedno potpuno novo vizuelno iskustvo koje je u skladu sa zahtjevima digitalne ere u kojoj se nalazimo.

Nova stranica omogućava znatno brže učitavanje sadržaja zbog poboljšanog vremena odaziva i prilagođava se veličini ekrana bez obzira da li koristite pametni telefon, tablet ili desktop računar. Volkswagen BiH ne namjerava stati na ovome, te pored digitalnog Volkswagen magazina koji je nedavno doživio svoje prvo izdanje, u narednom periodu planira uvesti dodatne funkcionalnosti na stranici od kojih je najbitniji potpuno novi konfigurator vozila.

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!