Početna

Najbrži SUV na svijetu bit će ....

Lister, tunerska kuća, ima namjeru od Jaguarovog F-Pace SVR modela načiniti najbrži SUV na planeti. Kako? Iz 5,0 litara velikih cilindara V8 motora izvući će oko 680 KS, a to će biti dovoljno za, kažu, 306 km/h. Namjeravaju napraviti 250 takvih automobila. Tačnije, ...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

... importer za BiH predstavio potpuno novu oficijelnu web stranicu www.volkswagen.ba

U idealnoj kombinaciji sa svjetskom premijerom Volkswagen ikone, redizajniranog Golfa sedme generacije, nova web stranica će ubuduće u veoma preglednom obliku posjetiocima pružati mnoštvo informacija o dostupnim modelima, posebnim ponudama, servisu i novostima iz Volkswagen svijeta. Savremeni dizajn stranice, osim mnogobrojnih sadržaja, donosi i jedno potpuno novo vizuelno iskustvo koje je u skladu sa zahtjevima digitalne ere u kojoj se nalazimo.

Nova stranica omogućava znatno brže učitavanje sadržaja zbog poboljšanog vremena odaziva i prilagođava se veličini ekrana bez obzira da li koristite pametni telefon, tablet ili desktop računar. Volkswagen BiH ne namjerava stati na ovome, te pored digitalnog Volkswagen magazina koji je nedavno doživio svoje prvo izdanje, u narednom periodu planira uvesti dodatne funkcionalnosti na stranici od kojih je najbitniji potpuno novi konfigurator vozila.

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE