Početna

Stari Mustang modeli sa novim tehnologijama

Ford je licencirao kompaniju iz Oklahome, a zove se Classic Recreations da pravi njihove najlegendarnije automobile, uz korištenje novih tehnologija. Radi se o modelima 1969-1970 BOSS 302, 1969-1970 BOSS 429 i 1969-1970 Mach 1 Mustangs.

0
0
0
s2smodern

... probrane medije (uključujući i sniženja.ba portal). Automobili su razgrabljeni s parkinga, pa nemamo pojma koja je prezentacija u pitanju. Čitaocu se zahvaljujemo za fotkografiju.

AutoMotoSvijet odavno nije na listi Peugeota kao medij koji je vrijedan u Bosni i Hercegovini. Imaju pravo na svoje mišljenje! Inače, naš najgledaniji video je onaj o Peugeotu 301 koji ima preko 100.000 pregleda na youtube kanalu, dok svi ostali bh auto mediji zbrojeno nemaju niti približno toliko za sve Peugeotove modele.

PR očito radi odlično svoj posao, otuda Peugeotu prodaja ide dobro (u MUP-u Republike Srpske) :)

Nedavno kolega odveze svoj Pežo u servis ovdje, pita da mu provjere ulje u pretvaraču momenta. Majstor uredno pita "radi li?" ... kaže kolega "radi", majstor odgovara "ne diraj ništa". Jako detaljan pregled!

http://www.automotosvijet.com/index.php/test-automobila/22299-test-citroen-ds5-so-chic-bluhdi-160-iskustva-odrzavanje

 

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE