Početna

BMW serija 8 Coupe

Konačno su skinuli zebra način farbanja, pa se može vidjeti kakav je. Fin! Elegantan! Nije mali, nije bio ni prethodnik! Poželjan! Možda može i u 007 film, što da ne!? M850i xDrive je pokretan sa 530 KS iz 4,4 litarskog V8 agregata. Do stotke dođe u 3,7 do 3,8 sekundi, a najveća

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

... probrane medije (uključujući i sniženja.ba portal). Automobili su razgrabljeni s parkinga, pa nemamo pojma koja je prezentacija u pitanju. Čitaocu se zahvaljujemo za fotkografiju.

AutoMotoSvijet odavno nije na listi Peugeota kao medij koji je vrijedan u Bosni i Hercegovini. Imaju pravo na svoje mišljenje! Inače, naš najgledaniji video je onaj o Peugeotu 301 koji ima preko 100.000 pregleda na youtube kanalu, dok svi ostali bh auto mediji zbrojeno nemaju niti približno toliko za sve Peugeotove modele.

PR očito radi odlično svoj posao, otuda Peugeotu prodaja ide dobro (u MUP-u Republike Srpske) :)

Nedavno kolega odveze svoj Pežo u servis ovdje, pita da mu provjere ulje u pretvaraču momenta. Majstor uredno pita "radi li?" ... kaže kolega "radi", majstor odgovara "ne diraj ništa". Jako detaljan pregled!

http://www.automotosvijet.com/index.php/test-automobila/22299-test-citroen-ds5-so-chic-bluhdi-160-iskustva-odrzavanje

 

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE