Vijesti iz Bosne i Hercegovine
fShare
7
Pin It

Saznajte sve o leasingu i leasebacku. U Bosni i Hercegovini Mogo ima saradnju s više od 50 partnera odnosno autokuća koji se bave prodajom automobila.

Misija Mogo-a je ponuditi najbolje uslove leasinga polovnih automobila za individualne korisnike kojima je potreban brz i jednostavan način finansiranja - ponuditi pristupačno i sigurno finansiranje kupovine auta na brz i jednostavan način. Vizija kompanije je da bude vodeća kompanija na tržištu koja nudi usluge leasinga polovnih automobila, prepoznatljiva po partnerskom odnosu sa korisnicima i kvalitetnoj usluzi.  Kontinuirana ekspanzija poslovanja dio je strategije Mogo-a u skladu s vizijom da postanu globalno geografski rasprostranjeni i svojim uslugama dostupni kupcima.

Ukoliko i Vi želite kupiti automobil, a nemate dovoljno finansijskih sredstava ili vremena za prikupljanja dokumentacije, ili Vam banke ne mogu odobriti potrebna sredstva - Mogo je idealan partner za Vas.  Lokalni stručni tim će za samo u nekoliko minuta razmotriti svaki zahtjev i izračunati Vašu mjesečnu ratu zasnovanu na procjeni automobila i kreditnoj sposobnosti.

Ugovor o leasingu je način kupovine automobila na rate. Prema ugovoru, davaoc leasinga Mogo postaje vlasnik automobila kojeg odaberete, a Vi ste korisnik istog. Kada otplatite sve rate predviđene ugovorom i otplatnim planom, vlasništvo nad automobilom prelazi na Vas.

Leaseback ili povratni leasing je najjednostavniji način dolaska do novca. Nastavite voziti Vaš auto, plaćajte mjesečnu ratu i idite kući sa novcem u džepu. Maksimalni iznos finansiranja određuje se na osnovu procijenjene vrijednosti Vašeg automobila i kreditne sposobnosti. 

Visoka potražnja za kvalitetnim finansiranje automobila podstakla je Mogo da proširi svoje poslovanje u naš region i postane vrhunski brend u finansiranju kupovine polovnih automobila. Kako bi saznali više o Mogo ponudi, posjetite našu web-stranicu:


 www.mogo.ba

 


i aplicirajte, ili pozovite na 033 873 456, mail na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. . Neka Mogo bude Vaš izbor!