Vijesti iz Bosne i Hercegovine
Pin It

A koje automobile, za koliko novca, kupuju političari u Bosni i Hercegovini, ali i ne samo oni nego i oni kojima zaista trebaju automobili možete pogledati javno, možete vidjeti koje kompanije pobjeđuju na tenderima, i kakvi su ti tenderi (čitaj, namješteni ili ne na osnovu nekih kriterija) sada možete ...

... i javno pratiti na:

 

http://auta.detektor.ba/

 

Jedan detalj ovdje govori da iza svega stoje pismeni ljudi, a to je riješ "auta", a ne "auti" u linku ove, nazovimo je, online baze. Ima ovdje i grešaka, ko radi taj i griješi, jer ako želite da preuzmete Tendersku dokumentaciju za nabavku ponegdje će vas uputiti na tenderskud okumentaciju za osiguranje opreme ... i slično. No bitan je novac i u čije džepove ide taj naš novac!

Pogledajte, pogotovo sada pred izbore. Pogledajte i cijene, a onda neka vam padnu napamet roditelji djece koji na raznorazne načine skupljaju novac za operacije, terapije bolesne djece, dok ovdje idu na stotine hiljada maraka u nečije džepove. Stotine hiljada maraka VAŠEG novca (ako plaćate poreze u Bosni i Hercegovini)!!!