Vijesti iz Bosne i Hercegovine
Pin It

AutoMotoSvijet nagrađuje nekoga od vas sa policom osiguranja od autoodgovornosti u vrijednosti do ...

... 400,00 Konvertibilnih Maraka. Pravila su jednostavna:

- Polica osiguranja će biti izdata od osiguranja kojeg odabere AutoMotoSvijet od osiguravajuće kuće registrovane na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine.

- U nagradnoj igri mogu da učestvuju državljani Bosne i Hercegovine kojima treba Polica osiguranja od autoodgovornosti na teritoriji FBiH

- Ono što treba da uradite jeste da pošaljete ime, prezime, broj telefona, vašu adresu elektronske pošte i vašu poštansku adresu na elektronsku poštu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .Učesnik se slanjem e-mail poruke sa svojim podacima slaže da ga neko može kontaktirati na navedene kontakt podatke a u cilju ponude osiguravajućeg pokrića!

- U prijavi navedite i relevantne podatke za izradu police osiguranja (automobil, tip, zapremina motora, snaga, godište automobila,...)

 

Mi ćemo sa naše strane ubaciti sva imema koja zadovoljavaju uslove u alat https://www.miniwebtool.com/random-name-picker/ i pritiskom na dugme ćemo odabrati dobitnika slučajnim odabirom. Sve će biti snimljeno kamerom, kao i sam odabir dobitnika koji će biti pozvan kako bi se sve uredno realiziralo.

Niko od učesnika nije obavezan da dijeli bilo kakav post, lajka naš FB profil ili bilo šta slično. 

 

Sretno!

____________________________________________________________

Nagradna igra traje do petka 15.09.2017. do 18:00 sati. Svi koji se do tada jave ulaze u proces slučajnog odabira jednog imena. 

 

 

 

15.09.2017.

Izvlačenje: