Vijesti

Mercedesova SL serija je jedan od automobila kojeg bih odmah uzeo, bez obzira koje godine ...

... je napravljen. Evo jednog, za kolekcionare ili one koji na automobil gledaju kao ispis svojeg karaktera, a to je Mercedes SL500 iz 1996. godine. Fascinantno je to da je vlasnik izgubio ključeve, i da, valjda ima novca, a nema vremena, pa nikada nije ni pokušao da stavi automobil u promet, jer ima nekoliko drugih. Automobil je prešao svega 80 milja, ili 128 kilometara, stajao je u garaži i kao što vidite na slikama, praktično je kao iz fabrike! Coys Auctions će ga staviti na prodaju, a automobil ima grijanje sjedišta, ima CD sa boksom za 6 CD medija, premium audio sistem.  

Zanimljivo je da ovako star automobil koji je svaodnevno vožen može da košta oko 15-ak hiljada maraka, ali ovakav, koji je prešao ovoliko i u ovom stanju, procjenjuju da će vrijediti oko 135.000 maraka. 

Inače i Mercedesov zastupnik je AutoMotoSvijet stavio na CRNU listu. Oni znaju zašto. A mene .... ma j*** i se za njih i njihov odjel za odnose sa javnošu. Mnogi su se izmijenili, ali ovaj portal se ne gasi! A i ne ignoriše ono što je vrijedno spomenuti, pa otuda i Mercedes.

....................

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button