Vijesti
Registracija

General Motors se prilagođava vremenu pa će i oni do 2023. godine predstaviti čak 20 novih modela koje pokreće 8i9 električna energija. Prva dva nova modela su u narednih 18 mjeseci!

Cak ce i Mustang i F-150 dobiti hibridne varijante! (Ford)

Prije nekoliko sedmica u Volkswagenu su opozvali prvu generacija Cayenne modela (ne znam je li u BiH iko opozvan povodom ovoga, vlasnici svakako imaju pravo provjeriti), a razlog je curenje goriva na spojnicama ...

Ili sve automobile prodate u Japanu u posljednje tri godine, a brojem: opozivaju 1,2 miliona putničkih automobila. Automobili idu na ponovni pregled, jer nisu prošli završni pregled nakon proizvodnje od certificiranih lica. Ovo će Nissan koštati 222 miliona dolara.

Volkswagen, sudeći prema ilustraciji, planira predstaviti pet modela pokretanih baterijama, i to do 2023. godine. I.D. modeli, kako ih zovu, će biti na platformi MEB, a prema ovoj slici dva su još uvijek nepoznanice. Sve počinje sa 2019. godinom. 

U mađarskom Gyoru Audi ima svoje pogone. Od 2013. do danas sklopili su 500.000 Audija, ...

U septembru su u Hrvatskoj prodata 2.796 novih automobila, i to je povećanje od 8 posto u odnosu na isti period godinu prije. U prvih devet mjeseci prodaja je rasla za 19 posto u odnosu na isti period u 2016. godini, a brojem, u prvih devet mjeseci ...

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!