Početna

REMETZCAR TESLA MODEL S SHOOTING BRAKE

Evo i problema za naš sajt! Staviti ovo u tuning ili u rubriku Službeno? Ne znam, jer previše je za tuning, a ipak je ovo na bazi postojećeg modela i to električnog Model S kojeg pravi Tesla. Prerada je sa potpisom RemetzCar kuće (konkretno čovjek po imenu Floris de Raadt), ...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Amerikanci znaju napraviti auto pa .... I opet stojim na svojem stajalištu: Amerikanci znaju napraviti dobar automobil! Nacija koja je išla na mjesec, koja pravi Hubble, koja kontroše Internet, koja ima toliko toga, znaju toliko toga, i vjerujte može napraviti odličan automobil.

Možda ih i nema puno (po našim kriterijima), ali to je zato jer im je tržište drugačije, i Amerikanci imaju drugačije afinitete. Evo još jednog dokaza, Camaro ZL1 je na Nurburgring stazi napravio krug za manje vremena od Koenigsegga CCX i CCRa. Vrijeme je 7 minuta 29,60 sekundi. Najveća snaga motora je oko 660 KS, a motor je V8.

Doduše samo je 3 sekunde brži od Alfa Romeo Giulia modela sa QV značkom!

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE