Početna

REMETZCAR TESLA MODEL S SHOOTING BRAKE

Evo i problema za naš sajt! Staviti ovo u tuning ili u rubriku Službeno? Ne znam, jer previše je za tuning, a ipak je ovo na bazi postojećeg modela i to električnog Model S kojeg pravi Tesla. Prerada je sa potpisom RemetzCar kuće (konkretno čovjek po imenu Floris de Raadt), ...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

... turbom, a to će dati motoru mogućnost istiskivanja više konja (115), a najveći moment će dostizati od 2.000 do 3.500 obrtaja motora. Lagan je, pa će ga ovo pogurati do stotke u 8,8 sekundi. Točkovi će biti 17-ke, pa maska će imati oblik pčelinjeg saća, pa klješta kočnica će biti crvena ..... kako god, ovo je više vizuelni doživljaj nego jedan GTI. 

Ovakvi zaključci koštaju ovaj magazin koštaju i poziva od automobilskih dilera, i reklama, i testnih vozila i poziva na promocije, svjetske premijere da ne spominjem. Sa druge strane čitate ovaj magazin, a broj fanova na Facebooku je 78.000 od neki dan. A ovoliko nemaju svi ostali BH automobilski mediji zbrojeno skupa! I to je važnije od onog prvog!

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE