Početna

Memminger Roadster 2.7

Nebrojeno puta smo se uvjerili da je ljepota u jednostavnosti. Bez viška detalja, ako su beskorisni i nemaju funkciju. Ovo je Memminger Roadster 2.7 i na bazi je, kao što vidite Volkswagenove bube, najlegendarnijeg od svih automobila današnjice.

0
0
0
s2smodern

.... personalizacije, kao i naprednom tehnologijom inteligentne mobilnosti, predstavit će se zagrebačkoj publici na četvrtom izdanju Tjedna dizajna Zagreb od 9. do 14. svibnja.

U suradnji s HTC-om, Nissan će na svom štandu u Dizajn parku omogućiti posjetiteljima da dizajniraju svoju Nissan Micru uz pomoć inovativnog sustava virtualne stvarnosti HTC ViveTM i aplikacije Tilt Brush by Google koja omogućuje trodimenzionalno crtanje.

Sustav je jučer u Dizajn parku kod Laube isprobao i međunarodno priznati hrvatski ilustrator i dizajner te trodimenzionalno oslikao novu Nissan Micru.

Korištenjem povezane VR kacige i dvaju kontrolera sustava HTC ViveTM, posjetitelji  mogu trodimenzionalno personalizirati svoju novu Nissan Micru, koristeći  čak i nezamislive materijale kao što su vatra, snijeg i zvijezde te tako iskušati najnovije tehnologije i  nevjerojatno stvarnu virtualnu stvarnost.

Autor najinovativnijeg dizajna nove Nissan Micre po izboru žirija kojeg čine predstavnici Nissana, HTC-a i #tdzg dobit će na dar mobitel HTC Desire 626G s najboljim 13 MP fotoaparatom u svojoj klasi.  Drugo i treće plasirani autori osvojit će vikend testnu vožnju s novom Microm.

Posve nova Nissan Micra tehnološki je predvodnik i opremljena je brojnim inteligentnim sustavima za nadzor nad automobilom kakve obično nalazimo u skupljim automobilima, a sada su prvi put dostupni u Micri. No, nisu novi samo za Micru, već za cijeli segment. Među njima su audiosustav BOSE Personal, jedinstven za Micru, s dva zvučnika ugrađena u naslon za glavu vozačeva sjedala koji omogućuju potpun užitak u zvuku te Inteligentno ispravljanje putanje, sigurnosni sustav koji blagim korekcijama prema potrebi Micru vraća na pravu putanju.  Nadalje, Nissanov hvaljeni inteligentni Around View Monitor sustav kamera  i inteligentno automatsko kočenje jamstvo su da je nova Micra jedan od najsigurnijih gradskih automobila. 

Osim što je duža, šira i niža nego ikad prije pa nudi izrazito prostran kokpit izrađen od visokokvalitetnih materijala s najboljom vozačkom poziciju među konkurentima, nova Micra je također i izvrsna u vožnji. I to zahvaljujući preciznom balansu između agilnosti, sigurnosti i uzbuđenja u vožnji koje pruža predvidljivo i samouvjereno ponašanje na cesti što podupiru i tri moderna, ekonomična downsize motora.

I na kraju, zahvaljujući upečatljivom dizjanu i dinamičnim, sportskim proporcijama, novu Micru užitak je gledati, jednako kao i dizajnirati uz pomoć inovativne tehnologije virftualne stvarnosti.

Nissan je prepoznao da je dizajn unutrašnjosti i vanjskog izgleda važan faktor u odluci o kupnji automobila B-segmenta te da kupce posebno privlači dinamičan, atletski izgled. Današnji kupci gradskih automobila žele ostaviti dojam suvremenosti i inovativnosti; žele biti primijećeni. Nova Nissan Micra svojim upečatljivim izgledom i bogatom ponudom dodataka za personalizaciju jasno ispunjava tu potrebu.

Nova Nissan Micra u prodaju u Hrvatskoj kreće početkom lipnja 2017.

###

O NISSANU U EUROPI

Nissan je jedan od najraširenijih među svim neeuropskim proizvođačima prisutnim na europskom tržištu. Zapošljava više od 17.000 djelatnika, koji rade u odjelima za dizajn, istraživanje i razvoj, proizvodnju, logistiku te prodaju i marketing. Prošle je godine u Nissanovim tvornicama u Velikoj Britaniji, Španjolskoj i Rusiji proizvedeno više od 660.000 vozila, među kojima i nagrađivani crossoveri, laka gospodarska vozila i Nissan LEAF, najpopularnije električno vozilo na svijetu. Nissanova vizija inteligentne mobilnosti zamišljena je kao niz smjernica za razvoj Nissanovih proizvoda. Taj sveobuhvatni pristup budućnosti mobilnosti vodit će Nissan u donošenju važnih odluka o tome što će pokretati automobile, o načinu na koji ih vozimo te o njihovoj ulozi u društvu. Nissan ima sve preduvjete da postane najpoželjnija azijska marka u Europi. 

http://www.nissan.hr

https://www.nissan.hr/vozila/nova-vozila/nova_micra.html 

 

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE