Početna

REMETZCAR TESLA MODEL S SHOOTING BRAKE

Evo i problema za naš sajt! Staviti ovo u tuning ili u rubriku Službeno? Ne znam, jer previše je za tuning, a ipak je ovo na bazi postojećeg modela i to električnog Model S kojeg pravi Tesla. Prerada je sa potpisom RemetzCar kuće (konkretno čovjek po imenu Floris de Raadt), ...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

ali bih i sada radije vozio njihov prvi NSX nego 75 posto današnjih novih automobila. Divim im se jer su sami, nezavisni, nisu dio ŠĐŽ grupe pa da koriste sve tuđe, nisu neko ko insistira na što masovnijoj proizvodnji. Jednostavno, radije bih ih zvao manufaktura, kako zovu proizvodnje satova, onih reprezentativnih i skupih, nego tvornica.

Ulažu 124 miliona dolara u izgradnju zračnog tunela u američkoj zaveznoj državi Ohio. To je samo na prvu tunel kroz koji ventilatori propuhuju zrak, ali ako se malo dublje uđe, od senzora, mjerača, analitike, to je možda danas i najkomplikovaniji komplex za ispitivanja automobila. I ovo znači da će Honda i dalje predstavljati sportski orjentisane automobile.

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE