Početna

Memminger Roadster 2.7

Nebrojeno puta smo se uvjerili da je ljepota u jednostavnosti. Bez viška detalja, ako su beskorisni i nemaju funkciju. Ovo je Memminger Roadster 2.7 i na bazi je, kao što vidite Volkswagenove bube, najlegendarnijeg od svih automobila današnjice.

0
0
0
s2smodern

ali bih i sada radije vozio njihov prvi NSX nego 75 posto današnjih novih automobila. Divim im se jer su sami, nezavisni, nisu dio ŠĐŽ grupe pa da koriste sve tuđe, nisu neko ko insistira na što masovnijoj proizvodnji. Jednostavno, radije bih ih zvao manufaktura, kako zovu proizvodnje satova, onih reprezentativnih i skupih, nego tvornica.

Ulažu 124 miliona dolara u izgradnju zračnog tunela u američkoj zaveznoj državi Ohio. To je samo na prvu tunel kroz koji ventilatori propuhuju zrak, ali ako se malo dublje uđe, od senzora, mjerača, analitike, to je možda danas i najkomplikovaniji komplex za ispitivanja automobila. I ovo znači da će Honda i dalje predstavljati sportski orjentisane automobile.

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE