Početna

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²

Portalne osovine su uduplale klirens, i nemojte da vas čudi naslovna fotografija. A šta su portalne osovine pročitajte klikom ovdje. Jedan od inžinjera koji je bio uključen u razvoj E-klase Mercedesa All-Terrain

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

0
0
0
s2smodern

Jun 2014. godine, budaletina Justin Ross Harris je ostavio dijete od nepune dvije godine u svojem Hyundaiju i ...

... otišao na posao. Tek u 16:15 kada je došao do automobila, dijete, mali Cooper, bio je praktično mrtav. Pokušaj CPR -a (Cardiopulmonary resuscitation) nije oživio jadno dijete, i ono je proglašeno mrtvim. 

Kolika je životinja ta budala, pokazuje da se čak drznuo i braniti na sudu, umjesto da sam sebe odmah upuca radi toga. Branio se i da je zaboravio na dijete. Zamislite.

Za razliku od našeg zakonodavstva, američko ima porotu od 12 ljudi i često u svoje odluke uključe i ono ljudsko. Osudili su budalu na doživotnu robiju plus još 32 godine, i to bez mogućnosti pomilovanja.

U početku je i u Bosni i Hercegovini sud radio sa nekakvom porotom koju su koliko se sjećam činila tri suca. Kada upoređujem osude kod nas, i kod Amerikanaca, definitivno mis e više sviđa njihov sistem! Bravo i za ovu presudu!!!

A u vezi prethodnog preporučujem da pogledate i sljedeći link: 

https://www.cprcertificationtrainingonline.com/how-to-perform-cpr/ 

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!