Početna
Reg.

Novi Tesla Roadster

Tesla će pokazati i novi Roadster čiji je energetski kapacitet baterija nevjerovatnih 200 kWh, a to je dovoljno za 1.000 kilometara autonomije. Ubrzanje do stotke je 2 sekunde, a najveća brzina preko 400 km/h.

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

Aleksander Selipanov je čovjek koji ima najviše zasluga kada je u pitanju dizajn kod Bugattija ...

... (i model Chiron). E sada je čovjek dobio bolju ponudu i prešao da radi u brend Genesis, u kojem su skontali da im automobil, kojeg predstavljaju kao oličenje luksuza ima izgled koji je beznadežno dosadan. Tu oni ne mogu uraditi ništa, i potrebna je pomoć. Vjerujem da će gospodin Selipanov biti adekvatno nagrađen za svoj rad. Planiraju i šest modela do 2020. godine. Posao će mu biti u Global Genesis Advanced Studio u Njemačkoj.

"I am sincerely excited about this opportunity, because it will be a new chapter in my career. As I have been working with well-established brands so far, Genesis is a new and refreshing challenge to me.  .... In addition, I am also honored to join this exciting journey, as it is a very rare chance to launch a luxury automotive brand and be part of its history. With growing expectations and curiosity around Genesis, I cannot wait to contribute my expertise and passion to the brand."

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!