Početna

Memminger Roadster 2.7

Nebrojeno puta smo se uvjerili da je ljepota u jednostavnosti. Bez viška detalja, ako su beskorisni i nemaju funkciju. Ovo je Memminger Roadster 2.7 i na bazi je, kao što vidite Volkswagenove bube, najlegendarnijeg od svih automobila današnjice.

0
0
0
s2smodern

... (i model Chiron). E sada je čovjek dobio bolju ponudu i prešao da radi u brend Genesis, u kojem su skontali da im automobil, kojeg predstavljaju kao oličenje luksuza ima izgled koji je beznadežno dosadan. Tu oni ne mogu uraditi ništa, i potrebna je pomoć. Vjerujem da će gospodin Selipanov biti adekvatno nagrađen za svoj rad. Planiraju i šest modela do 2020. godine. Posao će mu biti u Global Genesis Advanced Studio u Njemačkoj.

"I am sincerely excited about this opportunity, because it will be a new chapter in my career. As I have been working with well-established brands so far, Genesis is a new and refreshing challenge to me.  .... In addition, I am also honored to join this exciting journey, as it is a very rare chance to launch a luxury automotive brand and be part of its history. With growing expectations and curiosity around Genesis, I cannot wait to contribute my expertise and passion to the brand."

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE