Početna

REMETZCAR TESLA MODEL S SHOOTING BRAKE

Evo i problema za naš sajt! Staviti ovo u tuning ili u rubriku Službeno? Ne znam, jer previše je za tuning, a ipak je ovo na bazi postojećeg modela i to električnog Model S kojeg pravi Tesla. Prerada je sa potpisom RemetzCar kuće (konkretno čovjek po imenu Floris de Raadt), ...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

... punjenje električnih vozila po Evropi. Ono što je zanimljivo je da će njihova snaga ići do 350kW. Za poređenje, trenutno najmoćniji punjač ima Tesla, a snaga je 145 kW. 


It's about to get easier to fast-charge your electric vehicle across Europe thanks to four major automakers working together in a new joint venture. BMW, Daimler (Mercedes-Benz), Ford, and the VW Group (Audi and Porsche) have all signed a Memorandum of Understanding to install about 400 DC fast charging sites in Europe. Power of charhing station shall be up to 350 kW. For comparation, most powerfull today are Tesla chargers and their power is 145 kW.

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE