Početna

Memminger Roadster 2.7

Nebrojeno puta smo se uvjerili da je ljepota u jednostavnosti. Bez viška detalja, ako su beskorisni i nemaju funkciju. Ovo je Memminger Roadster 2.7 i na bazi je, kao što vidite Volkswagenove bube, najlegendarnijeg od svih automobila današnjice.

0
0
0
s2smodern

... punjenje električnih vozila po Evropi. Ono što je zanimljivo je da će njihova snaga ići do 350kW. Za poređenje, trenutno najmoćniji punjač ima Tesla, a snaga je 145 kW. 


It's about to get easier to fast-charge your electric vehicle across Europe thanks to four major automakers working together in a new joint venture. BMW, Daimler (Mercedes-Benz), Ford, and the VW Group (Audi and Porsche) have all signed a Memorandum of Understanding to install about 400 DC fast charging sites in Europe. Power of charhing station shall be up to 350 kW. For comparation, most powerfull today are Tesla chargers and their power is 145 kW.

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE