Početna

REMETZCAR TESLA MODEL S SHOOTING BRAKE

Evo i problema za naš sajt! Staviti ovo u tuning ili u rubriku Službeno? Ne znam, jer previše je za tuning, a ipak je ovo na bazi postojećeg modela i to električnog Model S kojeg pravi Tesla. Prerada je sa potpisom RemetzCar kuće (konkretno čovjek po imenu Floris de Raadt), ...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

a međusobno dogovaraju cijene nafte. Ovakvi dogovori u SAD-u, na primjer, u bilo kojoj oblasti bi za dogovarače značili 20 godina zatvora, no ovo je sponzorirano od države, a kada će država osuditi samu sebe? Nikada!

E pa Bloomber prenosi da su zemlje OPEC-a blizu dogovora os manjenju proizvodnje nafte, što će poskupjeti ovaj energent. Još jedan razlog zašto automobili trebaju ići ili na vodonik ili električnu energiju. Iran je jedina nada da se takvo šta ne desi, no izgleda da je i njima malo novca nakon skidanja sankcija, pa je i njihov ministar potvrdio da je dogovor blizu.

IZVOR: https://www.bloomberg.com/news/articles/deal-on-oil-cuts 


DOPUNA: Samo 4-5 sati iza objave gornjeg teksta dogovorili su da smanje proizvodnju za 1,2 miliona barela dnevno, a na berzama je cijena nafte skočila odmah za 7,6 posto!!

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE