Početna

Memminger Roadster 2.7

Nebrojeno puta smo se uvjerili da je ljepota u jednostavnosti. Bez viška detalja, ako su beskorisni i nemaju funkciju. Ovo je Memminger Roadster 2.7 i na bazi je, kao što vidite Volkswagenove bube, najlegendarnijeg od svih automobila današnjice.

0
0
0
s2smodern

a međusobno dogovaraju cijene nafte. Ovakvi dogovori u SAD-u, na primjer, u bilo kojoj oblasti bi za dogovarače značili 20 godina zatvora, no ovo je sponzorirano od države, a kada će država osuditi samu sebe? Nikada!

E pa Bloomber prenosi da su zemlje OPEC-a blizu dogovora os manjenju proizvodnje nafte, što će poskupjeti ovaj energent. Još jedan razlog zašto automobili trebaju ići ili na vodonik ili električnu energiju. Iran je jedina nada da se takvo šta ne desi, no izgleda da je i njima malo novca nakon skidanja sankcija, pa je i njihov ministar potvrdio da je dogovor blizu.

IZVOR: https://www.bloomberg.com/news/articles/deal-on-oil-cuts 


DOPUNA: Samo 4-5 sati iza objave gornjeg teksta dogovorili su da smanje proizvodnju za 1,2 miliona barela dnevno, a na berzama je cijena nafte skočila odmah za 7,6 posto!!

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE