Početna

Stari Mustang modeli sa novim tehnologijama

Ford je licencirao kompaniju iz Oklahome, a zove se Classic Recreations da pravi njihove najlegendarnije automobile, uz korištenje novih tehnologija. Radi se o modelima 1969-1970 BOSS 302, 1969-1970 BOSS 429 i 1969-1970 Mach 1 Mustangs.

0
0
0
s2smodern

... Radi se o hologramskim prikazima, a koristili bi se kako u automobilima (Lykan Hypersport ima unutra nešto slično) ali i kod prodaje automobila, gdje bi kupac mogao vidjeti hologramski prikaz detalja automobila za koji je zainteresovan. Prva demonstracija za pozvane odnosila se na model S90 koji će pokazati u Detroitu u januaru 2016. Microsoft je sa novim šefom od tromog polumrtvog diva ponovo oživio, i teško da će se moći zaobilaziti u budućnosti. Ne samo sa OS, nego sa svim drugim tehnologijama, ali i načinom na koji ih plasira. 

Zamislite nešto kao konfigurator vozila, a slažete ga i vidite u 3D u stvarnoj veličini ispred sebe, pa mijenjate boje, štof, opremu, ....

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE