Početna

Stari Mustang modeli sa novim tehnologijama

Ford je licencirao kompaniju iz Oklahome, a zove se Classic Recreations da pravi njihove najlegendarnije automobile, uz korištenje novih tehnologija. Radi se o modelima 1969-1970 BOSS 302, 1969-1970 BOSS 429 i 1969-1970 Mach 1 Mustangs.

0
0
0
s2smodern

... rezultat bi trebao biti fascinantan na jedan ili drugi način. Pisali smo o tome da je bežično punjenje automobila na parkinzima, mislim na električne ili hibridne, trebalo biti podložno provjerama na uticaj zdravlja radi elektromagnetnih valova, a ovo njihovo udruživanje je izgleda baš na tragu razvoja takvih punjača za Mercedesove hibride i električna vozila. To vam je kao da imate transformatore na parikingu, a ne automobile, a postoje studije (imamo rezultate jedne iz Danske) i tome da postoje podaci da je uticaj ovih valova koji su jaki i svega 0,2 mikroTesle kancerogen po ljudski organizam. E sada,.... velike kompanije će jednostavno naći načina da potplate sve koje treba potplatiti kako bi nam plasirali bilo koju, opasnu po zdravlje, tehnologiju, pa će tako biti i sa ovom.


Qualcomm and Daimler extended their partnership, and final stage shall be energy wireless transfer to car-battery. We already mentioned that this technology could cause huge EM vawes, and these vawes are, by meny scientists, dangerous for human body, and some researchers claims only 0,2 mikroTesla causing cancers.

But I am affraid, noone care about health, only what matters is profit. So, you can expect your parking to become sort of transformator-station.

 

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE