Početna
Registracija

Mercedes A-klasa Roadster

U narednih par godina očekuje se ne mali broj novih kabrioleta, a jedan od njih je i A-klasa od Mercedesa. Ime je nebitno, bilo ono Spyder, Speedster, Roadster, uglavnom očekuje se 2019. godine, a evo ilustracije iza koje stoji Variack, a objavljuje AutoBild kako bi mogao da izgleda.

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

Izgleda da je, ako imate Toyotu, najbolje počupati sve zračne jastuke, onako u svojoj režiji. Opet opoziv, ...

... ovaj put posljednji dan prošlog mjeseca, a broj opozvanih jastuka zbog Takata zračnih jastuka je 2.900.000 komada. 

Otkako ja pišem onako za sebe o automobilima, na ovom portalu, bez da moram pisati u drugih i po naredbi sponzora, mislim da je Toyota opozvala 100 miliona automobila. A možete ih svi vi ovdje hvaliti koliko god hoćete, njihovi automobili se ne mogu podvesti pod neki zajednički pridjev. U Avensisu se osjećam lošije nego na IMT-ovom traktoru, a u Aurisu ljepše nego u Golfu. 

Inače, ovi zračni jastuci su ozbiljan problem. To što opale sami na pravdi Boga, do sada je ubilo 16 ljudi, da je zabilježeno. I to samo u SAD-u! 

Mislite li da je Takata kriva za zračne jastuke? Vi odete i kupite bilo šta da ga ne provjerite bar površne? Ne!! Niko od nas. Tako ne bi trebali ni kupovati Takatine zračne jestuke bez provjera, a ako ja mogu provjeravati tvrdoću cementiranog sloja na bregastim vratilima, mogu i oni jeb*** zračne jastuke koje ugrađuju u svoje automobile, a kupuju ih od drugih! Ne prosipaju se sokovi ako su neispravni, nego LJUDI GINU! ovo je sramota za sve koji su ovo radili, ne samo Toyotu!

Stvar je ozbiljna, provjerite koje zračne jastuke imate!

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!